Ego Sopot

Kluby, dyskoteki Kluby nocne

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

Zdecydowanie najlepszy klub muzyczny w Trójmieście (2) Czytam zamieszczone komentarze poniżej i naprawdę żal mi osób, które je... Anna Niemtz ochrona=porazka (1) nie wiem nawet jak komentować to co się ostatnio tu dzieje....EGO był klubem... Ola NOWY BARMAN. (1) W ego imprezuję stosunkowo często, lubię tam przychodzić, często korzystam z... Magda
(...) (1) Syf, gorąco, śmierdzi. Toalety totalna masakra. I do tego barmani kasują jak... Ania Ostatnia Wizyta (2) Dałam im kolejna szansę. Nie jestem klientem free drink przychodzę po to żeby... klient Dobra muzyka, słaby klub. (1) Do Ego przychodzę tylko i wyłącznie dla Dj Mixtee. Jest świetna, uwielbiam... A. Impezowiczka (2) Słabo i jeszcze raz słabo. Obsługa tragiczna, poczynając od Pani na wejściu... klient Zdecydowanie NIE! (2) Byłam tam pierwszy i OSTATNI raz. Dlaczego? "Pan" szatniarz... Magda Nie polecam, dno do potęgi (3) Byliśmy w klubie pierwsi, dwa stoliki bez rezerwacji. Po dwóch godzinach... mazi ŻENADA (1) OKRADAJĄ KLIENTÓW! Zostawiasz na jednym numerku dwie kurtki, płacisz za dwie,... haters Szału nie ma... (1) Ochrona wyjątkowo prostacka, chciałam wejść na chwilę zobaczyć co się dzieje... Karola M. - opinia (3) Ego jest jakie jest, myśle,że to teraz jeden z bardziej obleganych klubów.... M. Wstyd! (1) Ten klub to jakaś paranoja. Siedząc przy barze widziałem, jak facet wstał i... Sovereign SELEKCJONERZY- TRAGEDIA! NIE POLECAM! (1) Miałam nieprzyjemność być w tym klubie.Zaczęło się na samym wejściu. Bramkarz... hottest_stuff Szatniarz do wymiany. Klub beznadziejny. (3) Co to jest za szatniarz skoro daje mu swoj numerek a on wydaje mi czyjaś... Hipcio Świetny klub !!! (2) Klub bardzo fajny, muzyka REWELACYJNA!!! Jedyny minus to długie kolejki do... ONA Jak w klubie może być tak słaba obsługa na wejściu... (1) Pomijając fakt ze klub Ego jest miejscem nie posiadającym jakiegoś klimatu... sopocianin Beznadziejny klub!!! (3) Jedyną zaletą jest chyba tylko nie najgorsza muzyka, poza tym bardzo... Majka zmieńcie Dj'a! (1) Ogólnie club godny polecenia, bardzo miła atmosfera i obsługa również bez... Stylla Jeden z najlepszych trojmiejskich klubow. (1) EGO - polecam wszystkim którzy lubią pobawić sie przy najbardziej... MOooone