Ego Sopot

Kluby, dyskoteki Kluby nocne

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

Sobotnia wizyta (1) Byłam w Sobotę. Ludzie zróbcie coś z tą klimatyzacją. Mamy XXI wiek środek... mariKa Świetny klub (1) Bardzo gorąco polecam - jeden z najlepszych klubów w trójmieście (pomimo tego... kacperski wszystko ok, ale... (1) No właśnie, jedno małe "ale". Tym "ale" jest brak szatni. Nie ma co zrobić z... milano82
OK! (1) Polecam czwartkowe imprezy, dobra muzyka, dj słucha sugesti co żadko się... Beloved ewa_235 - opinia (1) klub jest przyzwoity. nie bywałam tam często, ale po ostatniej czwartkowej... ewa_235 Pszczółka Maja - opinia (1) Odwiedziłam ten lokal 4.09.09 i raczej nie będę tam ponownie przychodzić. Po... Pszczółka Maja Polecam ten club wszystkim, ktorzy chca sie dobrze bawic (1) Sobotnia impreza w Ego okazała się naprawdę świetna. Nie sądziłem, że będę... Michał szacun (1) Szacunek dla klubu :) jest najlepszy. Gumcia NIE WIERZE ... (1) , że w końcu w trójmieście powstała taka imprezowania. Mega klimat, mega... Monia Opinia bardzo dobra (1) Takim miejscom aż strach robić reklamę żeby się nie zepsuły ja ją jednak... BartGrudzień ciekawe miejsce (1) Aby wejść do tego klubu trzeba uporać się z tłumem wynikającym ze splotu dróg... julia Wlasnie wrocilam i... (1) polecam bardzo. Trafilysmy tam przypadkowo, znudzone klimatem .... W Ego... Aga m - opinia (1) super! m