Ego Sopot

Kluby, dyskoteki Kluby nocne

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

srednio.... (2) bylam tam wczoraj ze znajomymi. Obsluga fatalna czekalam na to az ktos... Kobieta super club mega klimacie (1) Niemiałem w planach aby iśc tym razem do ego bo zawsze tam... Alan ech. (1) prymitywna i zwyczajnie chamska ochrona, podejście do klienta pozbawione... Dziewczyna
Żenada (5) Byłam wczoraj w tym klubie i oceniam go jako ŻENUJĄCY! Na samym początku... Madzia Dlaczego tak mnie traktujecie ? (2) Witam , ogólnie byłem waszym zagorzałym fanem , ale kiedy dwukrotnie... Krzysiu tom - opinia (1) A mi sie tam super podoba. ostatnia sobota byla poprostu najlepsza. 2... tom stanowczo na tak! (1) nareszcie jest w sopocie miejsce gdzie mozna sie sie dobrze pobawic do... Boo Bolek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi klubu, zaczynając od nowej Pani... Bolek zawiodlam sie!!! (4) mial to byc nie zapomniany wieczor panienski mojej siostry. a wiadomo ze jak... Martyna mmmm (1) ja stawiam na blond kelnerke heheh mogłaby mi serwowac drinki w domu :] jaro naprawde super klub w mega klimacie (1) Chodzę do Ego przynajmniej co dwa tygodnie lub nawet jak mam czas to co... kamil jestem tylko na tak (1) Nareszcie jakies dziewczyny na barze!!!jestem jak najbardziej na tak!jedna... Michał Najs (1) Fajny klub, jeden z niewielu w 3City, z ktorego nie wyrzucili mnie z... unkle.tee BRAK KLIMATYZACJIIII !!!!!!!!!!!! (1) Klub jest extra, muzyka hmm dawno się tak dobrze nie bawiłam ale nie do... szila fajny klub (1) Wystrój niebanalny, miła obsługa, muzyka ogólnie ok, choć czasem rzeczywiście... carnaby Niezapomniane chwile (2) Bardzo udana zabawa. Świetna muzyka. Miałam podły dzien i nie myślałam że... Sylwia więcej takich miejsc (1) Zaj... Naj... Su... ....SUPER IMPREZOWNIA Maciek Cóż powiedzieć ... (1) Ok lokalizacja petarda ! wystrój taki sobie ale już lepiej niż na starcie ,... Artur Wielka ściema! (4) Wielka ściema! Na stronie piszą, ze wstęp do lokalu jest za... Pablo Jak najbardziej na tak. (1) Bardzo fajny klub ,bez dziwnej "Sopockiej spinki" (wiadomo o co chodzi) muza... M