Żenada
Udałem się tam aby zrobić odbitki z negatywu - potrzebowałem dwa zdjęcia do dowodu. Potrzebowałem dwa, niestety trzeba zamówić minimum cztery, cena jaką mi podała Pani - 35zł (sic), pomyślałem - drogo, no ale co zrobić, wezmę. Jak już zgodziłem się na tą cenę, inna klientka, która zrobiła po cztery zdjęcia legitymacyjne i do paszportu za wszystko zapłaciła 30zł...Rozumiem, że cena usługi jest uzależniona od kilku czynników, ale byłoby miło gdybym został poinformowany, że zrobienie zdjęcia na nowo wyniesie mnie dwa razy taniej. Zadałem pytanie, czemu to kosztuje aż tyle, Pani stwierdziła że trzeba skanować, poprawiać, drukować itd. i że jest to klopotliwy proces. Być może tak jest, ale całość zajęła nie więcej niż 10 minut (na pewno krócej niż zrobienie nowego zdjęcia)! Na koniec Pani nie miała wydać ze 100zł i usiłowała mnie wysłać do sklepu obok żebym rozmienił. Na uwagę że ja jestem klientem i brak drobnych to nie jest mój problem - obrażona mina. Podsumowując - żenada. Omijać z daleka