Foto Studio M

Studio fotograficzne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 115

wspaniałe studio (1) Nie wyobrażam sobie zrobienia zdjęć do dokumentów gdzie indziej.... ANNA Miłe zaskoczenie (1) Jestem pozytywnie zaskoczona - wpadłam dzisiaj praktycznie z marszu, ponieważ... Monika Odradzam (1) W studiu musiałam zrobić zdjęcie do dyplomu. Obsługa fatalna i brak... Aga
Nie warto. (1) Nikomu nigdy nie udalo sie mnie tak zeszpecic na zdjeciu jak Pani z tego... Marek Tragedia. Komuna pełna gębą (1) Tragedia. Pani nieuprzejma, ma problemy z powiedzeniem dzień dobry. Bez... b Gorąco polecam (1) Robiłam tu zdjęcia do dyplomu i jestem pozytywnie zaskoczona. Obsługa bardzo... Aga Mój ulubiony fotograf w Gdańsku (1) Nie do wiary, ale to miejsce ma ponadtrzydziestoletnią historię. Lata mijają,... Justyna polecam (1) Robiłam w tym studio zdjecia do dowodu osobistego i paszportu. Byly zrobione... Bibi Żenada (1) Udałem się tam aby zrobić odbitki z negatywu - potrzebowałem dwa zdjęcia do... Mateusz Beznadzieja (1) Zdjęcia jakością nie odpowiadają cenie. Płaci się z góry, a panie nie uznają... Beata PROFESJONALIZM W PEŁNYM STOPNIU (1) REWELACYJNA OBSŁUGA CO ZA TYM IDZIE PODEJSCIE I OPTYMIZM W OBSŁUDZE KLIENTÓW... TOMASZ KRAKÓW