Zero profesjonalizmu

Temat dostępny też na forum: Salon Urody Mandarynka
Kupiłam kupon w ramach zakupów grupowych i żałuję. W samym salonie zimno, Panie dogrzewały się jakimś gzrejnikiem, po 3 godzinach cała się trzęsłam. Usługa obejmowała balejaż, strzyżenie, modelowanie. Pani cały czas zachwalała jakość i trwałość farb ujmując produktom innym firm, efekt po 2 tygodniach "stare" odrosty wyglądają tak samo. Liczyłam na poradę dotyczącą cięcia a Pani cały czas pytała jak ciąć. Na koniec Pani kosmetyczka gorąco zachęcała do zakupu maski do włosów, w cenie "niższej niż hurtowa". Potem okazało się, że w tej samej cenie w sklepie fryzjerskim dostanę nie 200ml a 1000ml. Następnym razem pójdę do sprawdzonego zakładu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zero profesjonalizmu

Witam pani Magdo miała pani jak pamiętam balejaże a nie koloryzacje z tego co pamiętam to były jasne pasemka, a co da mojego zapytania o ciecie wolę nawet kilka krótnie zadać pytanie dotyczące strzyżenia aby nie było niejasności i upewnić się czy właśnie pani tego oczekuje.Co do maski zawsze w zakładach fryzjerskich jest cena inna niż w skepie fryzjerskim. Pani Magdo aż ciężko uwierzyć w opinię na temat trwałości farb dlatego że od 3 lat stosujemy te farby i same farbujemy włosy i jak do tej pory nie było zastrzeżeń. Przykro nam że nie spełniłyśmy pani oczekiwań szkoda że nie możemy teraz ocenić pani włosów .Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hm...dziekuję za odpowiedź, ale przegladając opinie, w tym Pani komentarz do mojej opinii, jak rownież datę Pani odpowiedzi i nowych komentarzy Bardzo Pozytywnych mam wrażenie, że pisze je jedna i ta sama osoba....Mam nadzieję, że się mylę, ale ton opinii pozytywnych jest taki sam. Nie wiem czy administrator jakoś weryfikuje czy opinie wychodzą z tego samego adresu IP.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

WIDOCZNIE NIA JEST PANI ZORIENTOWANA ŻE OPINIĘ NA TRÓJMIASTO WCHODZĄ DO SIEDMIU DNI I CIĘŻKO JEDNEJ OSOBIE DOPISAĆ KOMENTARZ Z JEDNEGO KOMPUTERA NA TĄ SAMĄ FIRMĘ .ZAWSZE JEST KLIENT ZADOWOLONY I ROZCZAROWANY TO JEST NIESTETY UROK WSZYSTKICH USŁUG. POZDRAWIAM WERONIKA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4