Zespół Bliza

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś z Was słyszał o zespole Bliza z Chłapowa? Często grają w radio Kaszebe, ale nie wiemy jak bawią się na weselu.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Zespół Bliza

W sierpniu bylam na weselu gdzie grali i nigdy wczesniej sie tak nie wybawilismy :) Polecam i dodam ze nie wyobrazam sobie innego zespolu na wesele, wszyscy siebawili scietnie muzyka zywa skoczna a przy tym wszyscy jeszcze spiewali na całego ! :))
popieram tę opinię 106 nie zgadzam się z tą opinią 12

zgadzam sie swietny zespol,tylko ich polecam na wesela,super graja noi zabawiaja,wezcie ich a naprawde nie bedziecie zalowali:-)
popieram tę opinię 84 nie zgadzam się z tą opinią 6

ktoś jeszcze moze coś o nich słyszał?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

są super,jeden z nich grał na moim Weselu,a potem grali na weselu u szwagra i szwagierki,POLECAM,nie pożałujecie
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najlepszy zespół :)
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zespół Bliza

Witam.Jezeli to jest dobry zespol to ja juz nie wiem.Czy ludzie macie uszy czyste? Koleś nawet sobie nie da trudu zeby klawisze pod zasilanie podłączyć - jak kiedys do niech pojedziecie poproscie zeby wam zagral sto lat na klawiszach ale czystym np pianino - zeby wam podkladu nie wlaczyl i nie klepal rękami w te biedne klawisze. Ludzie! - oni nie mają pojęcia o muzyce.Błagam zasilajmy prawdziwych muzyków imprezami a nie czymś co nie ma pojęcia o muzyce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 34

Popieram Szczerego. A te łapki w górę? Chyba całą wioskę wynajęli żeby podnosili paluszki......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 28

A ile ja znam takich zespołów...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Same kłamstwa.... To z podłączeniem do prądu to już prawdziwa parodia. Widzę zawistne zespoły zaczynają walkę. Róbcie swoje moi drodzy...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szczery. Z tego co wiem, to w zespole Bliza jest 2 kolesi i dziewczyna, więc napisz mi, który z nich nie gra, bo mają grać u mnie na weselu i mi spaskudzą imprezę. Jak wygląda sytuacja z wokalami? Coś tam w necie słyszałem, ale to pewnie w studio zrobione. Daj znać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 25

Zespół tragiczny a grac to ani jeden nie potrafi a nie mówiąc juz o spiewaniu,a repertuar to rzecz gustu =porażka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kłamstwa!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...