Witam. Powoli zaczynam rozglądać się za zespołem na swoje wesele , spodobały mi się dwa ale nie miałam okazji się przy nich bawić. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi opiniami na temat zespołów TIREX oraz MODERN z Gdyni .
22
Re: Zespół- Opinie
~gosc
(13 lat temu)
Też bardzo chętnie usłysze opinii na temat zespolu MODERn
13
badurenka
(13 lat temu)
U nas będzie grał Tirex, będę mogła się wypowiedzieć na ich temat dopiero po 8 czerwca. Jak szukałam opinii to niewiele udało mi się znaleźć :(
14
~ewelinka
(13 lat temu)
Badurenka a jak wygląda cenowo zespół Tirex?
13
~gosc
(13 lat temu)
Jeśli chodzi o MODERN, dopiero po 13 lipca bede mogla wypowiedziec sie na ich temt. Troche sie martwie bo malo jest tych opini na temat tego zespolu. Mialam wybrany inny ale mieli zajety termin. Znalazlam go przez internet a nie z polcenia. Im blizej slubui tym bardziej sie obawiam :(
31
~unikajcie centrum zespolow
(12 lat temu)
Nie polecam nie polecam i jeszcze raz nie polecam!!! Zmienili nam wokalistke o czym dowiedzieliśmy się w dniu wesela w momencie wejścia na sale, zamiast Mileny zauwazylismy jakas inna osobe która oswiadczyla nam ze to ona dzisiaj będzie zabawiać naszych gości. wyobrazacie sobie? bez zadnego uprzedzenia bez przeprosin bez zwrotu jakiejkolwiek sumy pieniędzy. Kompletny brak profesjonalizmu!
33
~Adam
(11 lat temu)
lepiej postawić chorą wokalistkę z gorączką, na pewno zabawa by się udała ;)