Zespół Quo Vadis

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hello dziewczwyny i nie tylko.Była któraś z Was na weselu gdzie grał zespół Quo Vadis?Ciekawa jestem opini.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zespół Quo Vadis

szczerze polecam!!!!!mialam ich na swoim weselu, pani Hania swietnie prowadzi wesele, wszyscy goscie sie swietnie bawili.

O,to super bo też będę ich mieć:)Pani Hania wydaje się faktycznie miła.A ile płaciłaś za ich usługę?Ja zapłacę 2.500

wesele mialam we wrzesniu tego roku i placilismy 2300.

Tez polecam!!! Bardzo fajny zespół, bardzo fajne konkursy robili, plusem tez było to, ze na weselu nie wypili ani kropli alkoholu, bo nie piją w pracy, co najwyżej jesli Państwo Młodzi sobie życzą, to mogą po weselu dać im flaszeczkę :)

też miałam ich u siebie na weselu. było fajnie, jedyne co to pilnuj,aby już nad ranem nie robili tak długich przerw...

Cieszę się że macie dobre opinie na ich temat,w końcu kase małą też nie biorą.Dzieki jolka1985 za radę.

Bardzo przyjemni ludzie, swietna zabawa i atmosfera. Babki w zespole wyluzowane... polecam. Mialem okazje z nimi wspolpracowac w Orchidei 24 maja, super.

mialam ich na weselu w maju i sa rewelacyjni. Glosy, muzyka po prostu bomba. Profesjonaliści w każdym calu. Repertuar nowoczesny i klasyka ale nie przepadają za utworami typowo weselnymi, biesiadnymi i disco polo. U nas grali glownie same znane utwory polskie i zagraniczne. NIe zamienilabym ich na zaden inny zespol. Przy okazji pozdrawiam Hanię i Beatke oraz przesympatycznych Panów:)

ja bede mila zespol Quo Vadis na swoim weselu 19 czerwca 2010, sa rewelacyjni. jak chcesz podaje Ci ich stronke tam mozesz posluchac ich utworow!!
Acha ja mieszkam w Usa i moja znajoma amerykanka nie mogla uwierzyc ze to polacy i tak czysto spiewaj po angielsku.
http://www.quovadis.lua.pl/
Powodzenia

dzięki za info:)będziesz mieć wesele w usa?nie wiedziałam że są tak 'wszechstronni':)

nie w Polsce tylko mieszkam w Usa od 8 lat na stale , nie mamy tu rodziny wiec wesele robimy w Polsce

zazdroszczę wam ze wszystko przed Wami:) tez bym sie z checia zabawila przy Quo Vadis:) Ja wybralabym ich znowu. MOze kiedys na rocznicę:)pozrawiam

aha,bo zdziwiłabym się gdyby aż tam lecieli:)
monia17 zauroczyli Cię mocno skoro wybrałabyś ich znowu:)

powiem Ci ze bylam na weselu w tequilli w Rumii i byli swietni

ja juz mam z nimi podpisany kontrakt na nasze wesele.

słyszałam że tam często graja.i cieszę sie że masz dobre zdanie na ich temat:)

J również chcę dołączyć się do pochwał w stronę zespołu. pierwszy raz usłyszałam ic na jednej z gdańskich imprez na Targu Węglowym. Potrafili nieźle rozkręcić gdańszczan:) nie mogłam sie oprzeć i... będą grać na moim weselu 5 czerwa 2010r. Ale jeśli ktoś chce sięna nich zdecydować, musi to robić dość szybko ponieważ mają baaaardzo napięty grafik. Ja n a moje wesele w czerwcu 2010 roku rezerwowałam ich w wakacje 2008!!!! Ale myżlę, że warto bedzie tyle czekać:) Pza tym Pani Hania przemiła, konkretna, otwarta na propozycje repertuaru jesli ma ktoś specjalne zyczenia. Jest możliwość aby występowała z nimi bardzo młoda, kilkunastoletnia wokalistka- ja chcę aby też występowałą z zespołem. Pomimo młodego wieku ma piekny, potężny głos.

popieram:) to są rewelacyjni ludzie a takiej jakości śpiewu nie slyszalam u innych zespolow a slyszalam juz wiele:) Spiewa z nimi corka Beata, ktora powala glosem. Gdy u nas zaspiewała piosenke Beverly Craven taka slynna ballade i piosenki Bajmu czy Gosi Andrzejewicz "Słowa" to moi goscie nie tanczyli tylko stali i sluchali. Nie do wiary ale tak bylo. Pozdrawiam i zazdroszcze wam ze macie ten dzien jeszcze przed sobą:)

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...