Zespół Sound City Band??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć wszystkim.
Czy grał u kogoś z Was ten zespól? Jestesmy w trakcie rozmowy z nimi. Demo mają bardzo dobre i repertuar tez nam się podoba, ale chcielibysmy uslyszeć jeszcze jakies opinie od ludzi, którzy bawili się przy ich muzyce.

Z góry dziękujemy!

Liliana i Olek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zespół Sound City Band??

Cała moja fascynacja zespołem Sound City Band zaczęła się od spotkania
Z p. Arturem menadżerem grupy. To była zupełnie luźna rozmowa w której mówiłamo swoich preferencjach muzycznych i po dosłownie 5 min. rozmowy zauważyłam iż członek zespołu dokładnie wie o co mi chodzi. Nie chcieliśmy ŻADNEGO disco polo ani biesiady. Grali fantastycznie szlagiery z całego świata, A uwierz mają bogaty repertuar (Tina Turner,Michael Jackson,The Police, rock and roll,salse, cha-cha, Grease, Gorączka Sobotniej Nocy I wiele wiele innych).
Goście byli zafascynowani muzyką i spiewem. Kiedy nie tańczyli, to wsłuchiwali się w płynące rytmy.
Osobiście byłam już na kilkunastu weselach, ale na żadnym nie bawiłam się tak jak na własnym - brzmi to zapewne mało skromnie. Wiem, że dobra muzyka, grana na zywo to 85% powodzenia przyjęcia weselnego.

Pozdrawiam serdecznie

Ja też bardzo prosze o namiary na ten zespół. Pozdrawiam :-), Kama

Dziewczyny, a czy mogę was prosić o kontakt do nich??? jestem własnie na etapie poszukiwania wszystkiego - poczawszy od kościoła a skończywszy na kwiatkach więc kazda informacja jest dla mnie baaaardzo ważna :)

U mnie też grali. I stwierdzam z pełną odpowiedzialnością, ze są rewelacyjni!

Pozdrawiam!

Ja szczerze się zastanawiam nad tym zespołem. Słuchałam kawałki z ich stronki i bardzo mi się podobają, ale zastanawiam się czy oni potrafią poprowadzić wesele, bo z tego co z nimi rozmawialiśmy to prowadza dancingi itp imprezki, ale skoro mówicie, że u Was grali i jest si. Trochę przeraziła nas też ich cena - no ale wiadomo, jak się chce cos dobrego to trzeba płacić. Dajcie znać cos więcej na ich temat - prosze :)

Na naszym weselu grał zespół SOUND CITY BAND.
Nie chcieliśmy ŻADNEGO disco polo ani biesiady. Grali fantastycznie szlagiery z całego świata,
Dobra muzyka to 85% powodzenia przyjęcia weselnego.
Zatem naprawdę warto zainwestować w zespół jakim jest Sound City Band.
Zresztą poczytaj wypowiedzi innych dziewczyn na forum, same pozytywne relacje.
Możesz sprawdzić inne oferty, ale gwarantuję, że wybierzesz własnie te.
Pozdrawiam serdecznie

Dzięki agusia1!!!
Gdybyś mogła mi tylko powiedzieć jak oni prowadzą oczepiny i czy nie robią zbyt często przerw między blokami piosenek. Bo o tym chyba najlepiej można się przekonać w rzeczywistości.z góry dziekuje i pozdrawiam sedrecznie.agusia1 napisał(a):

> Na naszym weselu grał zespół SOUND CITY BAND.
> Nie chcieliśmy ŻADNEGO disco polo ani biesiady. Grali
> fantastycznie szlagiery z całego świata,
> Dobra muzyka to 85% powodzenia przyjęcia weselnego.
> Zatem naprawdę warto zainwestować w zespół jakim jest Sound
> City Band.
> Zresztą poczytaj wypowiedzi innych dziewczyn na forum, same
> pozytywne relacje.
> Możesz sprawdzić inne oferty, ale gwarantuję, że wybierzesz
> własnie te.
> Pozdrawiam serdecznie
>
>