Zespół dream z centrum zespołów

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej, czy ktoś z Was był na weselu gdzie grał zespół dream? Opinie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety nie wiem jaki jest zespoł ale za to mam informacje dot. centrum zespołów i chęci współpracy z nim z jednym z zespołów widniejących na stronie centrum zespołów. Odradzam współpracę. Firma to Agencja Muzyczna czyli masówka Manager prowadzi rozmowy w taki sposób, że ma się wrażenie że rozmawia się z zespołem podczas gdy brak jest możliwości bezpośredniego kontaktu z zespołem przed podpisaniem umowy. I wreszcie co do samej umowy jest ona nie do przyjęcia. W umowie nie zostały określone osoby które wchodzą w skład konkretnego zespołu i maganer nie chce zgodzić się na taki zapis. Czyli uwaga na wesele może przyjechać każdy. Ponadto umowa zawierana jest z zespołem, który nie ma zarejestronowanej działaności i reprezentuje go manager (nie wiadomo na podstawie czego) czyli w przypadku ewentualnych problemów mamy zawartą umowę z firmą która nie istnieje i nie jesteśmy w stanie nic zrobić jak np. dochodzić swoich praw przez sądem bo nie ma podmiotu odpowiedzialnego. Próby negocjacji umowy skończyły się tym, że menager odwołał spotkanie. Zdecydowanie nie polecam nikomu współpracy z centrum zespołów. Zespoły to jakieś sztuczne twory, których składy mogą być w każdej chwili wymieszanie. Szkoda nerwów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To centrum powinno nazywać się CKM - Centrum Klonów Muzycznych. Ten sam układ 2+1, te same podkłady, to i roszady możliwe.
Niestety ja jestem nieudacznikiem, uczciwie gram, płace podatki, Zus-y, Zaiksy, Stoarty, jak mi się zmieni muzyk w składzie to gęste tłumaczenie. Muszę utrzymywać jeden stały skład, zamiast powołać kilka klonów do oferty a potem sobie odpowiednio dobierać w zależności od potrzeb i zapewnienia terminu dla siebie. Nie podbieram innym zespołom muzyków. Temat rzeka, no ale ja wybrałem solidność i niestety z roku na rok wypadam z tego rynku. Ale przynajmniej nikogo nie zrobiłem w bambuko w jego najważniejszy dzień w życiu. Każda para jest na 100% pewna że zagra wybrany przez nią zespół a nie jakieś zastępstwo. Cóż, prawa rynku i nieznajomość tematyki przez Nowożeńców.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy są jakieś nowe, obiektywne opinie osób obecnych na weselu bądz zatrudniających zespół?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0