Re: Zespół muzyczny
Nie wiem, czego ludzie oczekują od zespołu muzycznego na weselu. Mają grać same obcojęzyczne kawałki? Albo tylko nowości? Ludzie, na weselu jest przekrój ludzi w każdym wieku, a z tego co wiem, to zespół ten, jest na ryknu kilkanaście lat. Gdyby źle grali, już dawno wypadliby z rynku. Skoro ich zaklepałaś na swoje wesele, to chyba z nimi rozmawiałaś, widziałaś i słyszałaś jak grają. Być może ktoś Ci ich polecił. Zastanawiam się też, jak ktoś może pisać, że słyszał ich na żywo i wytrzymał 5 minut. Po pierwsze tyle trwa średnio jedna piosenka, a po jednej ciężko jest kogoś ocenić. Po drugie, gdzie ich słyszałąś? Na jakimś koncercie czy na weselu, bo z wesela raczej nie wyszłaś, więc nie wiem, jak możesz pisać, że dlużej nie dałaś rady. Tak się zastanawiam, czy ludzie czasami, oczywiście nie wszyscy, tych, którym płytka się nie podobała rozumiem, nie każdemu wszystko się podoba, kwestia gustu i oczekiwań, piszą na takich forach różne rzeczy, żeby komuś zaszkodzić? Skąd tyle zawiści, a może negatywna opinia buninki to wpis konkurencji?
8
4