Zespół na WESELE

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Właśnie podpisałam umowę z najlepszym zespołem w 3mieście.Polowałam na nich przez rok czasu i przez to że nie mieli wolnego terminu w tym roku,to przenieśliśmy nasze wesele na przyszły rok.Są fantastyczni i warci swojej ceny.Gorąco polecam.
Jak ktoś chce info na ich temat to zapraszam na maila.Ale pewnie większośći tak wie co to za zespół... :)
Pozdrowienia dla Shelli ;))))))))Ona też wie :)

Pozdrowionka dla wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zespół na WESELE

Magda, a co to za zespol...?

Niestety nie mogę napisać co to za zespół bo komu jak komu,ale mnie nie wolno reklamować na weselniku.
Zapraszam na maila :)
Ale zespół jest znany tutaj na forum...to tyle co mogę napisać

Buźka :)

wiec wysylam e-maila
i czekam na odp - tez na e-maila

oj tak Nef pewnie ze wiem i wiesz co ? My tez przez nich zmienilismy termin z 27 na 6 sierpnia, bo nie mogli ! :o)))))

pop[roszę informację na maila

to już i tak chyba sie wydało, a zespół to kwesti agustu, jednym moz esię podobac innym nie

Nef, wrocilas???!!!

i to jak widze nie tylko prywatnie, ale i zawodowo :-)
no, moze w koncu Ty przywrocisz to Forum do porzadku.

powodzenia!! ;)

Można tak powiedzieć,że wróciłam :)Z pewnością wszyscy się ucieszą ;)Cały czas obserwuję forum,to że nie piszę tzn że nie czytam i nie działam :)

Pozdrowionka

Najlepszy zespół w 3mieście?!?
O kurcze! I było cie stać ?!
A ile KombII bierze za wesele?
Bo chyba nie mówisz o Ha-dwa-o

Wybacz,ale nie uważam aby Kombi był boskim zespołem.Poza trym,jeżeli jeszcze nie zauważyłaś to jest forum weselne i mowa jest tu głównie o zespołach grających na weselach,a nie jakieś koncerty.Moim zdaniem zespół o którym ja piszę i które mnie się podoba i który wybrałam to najlepszy wg mnie z tych które słyszałam.

Magda a kiedy ty sie hajtasz wkońcu?

15 lipca 2006

Nef a gdzie robisz wesele ?

POPROSZE O namiary na ten zespol

ja tez poprosze o namiary i cennik jaki maja oraz skad sa??masz jakies demo???

czesc Nef,
wrocilas, a co sie z Toba dzialo przez tak dlugi czas??
napisz mi prosze namiary na podanego miala na ten zespol..
pozdrawiam:)

hej, ja tez prosze o namiary, bo sie ostro wzielam za poszukiwania:P

Czekam na maila

Witam Wszystkich. Domyślam sie co to za zespół i też gorąco ich polecam bo są rewelacyjni. Gdy ich usłyszałam to odrazu wiedziałam ze chcę aby grali na moim weselu- i tak sie stanie :)))

Pozdrawiam wszytskie czerwcowe i nie tylko :)))

Tunia, a co to za zespół???
Ślub mamy 02.09......
Będę wdzięczna za zdradzenie tajemnicy;)))
dzięki i pozdrawiam

Czy ja również mogę dostać na @ namiary na ten zespół. Poproszę :)

ja również poproszę :)) dzięki

Czekam na maila to dam

jaki to zespół?

Żałosna reklama zespołu jakotako (czy jak to się tam pisze). Żałosna...

To nie jest rekalma!!!!!!!!Ani razu nie napisałam na forum,że rozchodzi się o ten zespół.Niezadowolony.....współczuję Ci :)

Rety Nef naprawdę odwołałas ślub ze względu na zespół??? a narzeczonego masz tego samego ;) ????

Pozdr

Cały czas ten sam i już zawsze będzie ten sam.M.in ze względu na zespół tak mniej więcej w 90% :)

Nefretete, a moze Ty masz jakies info odnosnie Zascianku i Magnata ???? ( czyt. ,, MAGNAT CZY ZAŚCIANEK ? ")

Nefretete nie kłam wcale nie odwołałaś ślubu ze wzgledu na zespół. Mówiłas nam, że pokłóciłas się ze swoim przyszłym i poprostu tak wyszło.
Przykro mi, ze zmieniasz fakty ale cóż...... Najważniejsze, ze się pogodziliście i tyle. Pozdrawiam

15 lipca 2006- to jest data slubu Nefretete

Nefra a kiedy ty masz ten ślub ?

Nefre, napisz mi prosze co to za zespol, bo juz zglupialam i cos wiecej na ten temat, bo jau mi sie koszmary na temat kapel zaczynaja snic..;/

YACOTACO

Hmm..czyli nic jak tylko zaczac negocjacje..;)

czesc wszystkim ... A ja uważam inny zespół za najlepszy w 3-city. Są super odlotowi i grają i dla starych i dla młodych ... Na moim weselichu grali i musze napisać, że nigdy nie byłam na lepszej imprezie ... Pozdrawiam ich wokaliste, ktory tak potrafił głosem przyłożyć w piosenkach, że naprawdę niektóre zespoły powinny schować się pod stół ... Karol - tak trzymaj !!! Podam ich nazwę, pomimo, że nie wolno - "1 plus 2". Jak ktoś chce więcej niech napisze. Szczerze, naprawde ich polecam. Myśle, że też w necie znajdziecie, ja zresztą tak zrobiłam i naprawdę nie żałuję.

ja też uważam, że jest wiele innych zespów fajnch w 3 city.

A my wynajęliśmy jeszcze inny zespół niż padające tu nazwy i to właśnie ten uważamy za najlepszy.

A ja desperacjo poszukuje
zespołu, wiec błagam pomożcie..

przedzwon do Malibu Latino 501 146 665, nie sa u nas mocno znani bo graja sporo za granica, ale za z****isci

Jacotaco jest drogim zespołem!

Hmmmm ciekawe a według ciebie ile powinien kosztować 4 osobowy zespół????

1500 zł

No nie to nawet w Białym stoku płaci się ok 2000-3000 tys no to nie ma co wymagac ze w gdańsku za 1500 4 osobowy zespół zagra .... przynajmniej tak mi się wydaje :)

ja osobicie uważam, że jest kilka innych zespołów także dobrych, nie można mówić, że jeden jest tylko najlepszy

czy ktoś mógłby mi pomóc zbieram opinie na temat zespołu pana Pstronga "Pstrong Orkiestra" czy jakoś tak??? może ktoś był na weselu gdzie grali???

słuchaj chyba troszkę przesadzasz że w tamtych stronach tyle biorą zespoły a wiem coś na ten temat...wg mnie to 2000 to już jest naprawdę duzo pieniędzy za zespól na wesele...ja będę płaciła zw 3 połowę...

czy moge poprosić o namiary na zespół Pozdrawiam ;o)

możesz dac namiary na "1 plus 2"? Dzięki

hej Asiej, wyslalam do ciebie maila jakis czas temu- czemu nie odpowiadasz???

o a co to za zespół???
mamy za rok slub i ciągle szukamy czegos fajnego;))
będę wdzięczna za info;)))
pozdrowionka

nefretete, czy możesz mi proszę napisać na maila jaki to zespół?? dziękuję :)

słuchaj mogłabyś mi podać namiary na ten zespół?????? Pozdrawiam ;o)

Nie możecie napisać kilku namiarów na zespoły. Przecież to nic złego a każdy mógłby sobie wybrać. Ja też szukam zespołu........A jeżeli nie można podać nazwy to prześlijcie na meila dzieki.

Malgoniek, postaram sie dzisiaj wysłąć ci maila z zespołami!
pap ;o)

Bardzo Ci dziękuję!!!

Ja tez bym prosiła o taką listę, również innych forumowiczów.

Moge tez poprosic? Dzieki....

już poszło ;o)

Prosze pomozcie! Wesele 09.09.2006 a zespolu nie mamy:(((
Prosze niech ktos wysle mi mailem liste zespolow z namiarami! Bede wdzieczna;)

habibi26@interia.pl

Przeslij nam namiary na najlepszą kapelę weselną w Trójmieście. Dzięki!!!

.. uczestniczę w tym forum od paru dobrych miesięcy.. i powiem szczerze, że jedna rzecz, jakiej się nauczyłam dzieki forumowiczom jest dystans do padających tu opinii..
..Najlepszy a najlepszy.. beznjadziejny, tragiczny.. to jest kwestia gustu i wymagań jakie się stawia przed zespołem, kamerzysta, lokalem itp.
Wiele razy czytałam o zespołach, że sa super extra wypas, a kiedy dostawałam ich mp3, nastawiona na cos rewelacyjnego, dostawałam próbke twórczosci podrzednych szarpidrutow, no i notke z kwota, ktora byla ostrym przegieciem.
Ciagle powstaja nowe zapytania o zespol, a na kazde pytanie jest milion roznych opinii.. w rezultacie czlowiek glupieje i zalamuje rece..
Coraz czesciej widze na tym forum podszywajacych sie pod forumowiczow przedstawicieli firm, ktore na sile chca narzucic swoj opinie. Wzbudza to moj niesmak. Wprowadzanie ludzi w blad, reklamowanie kichy, krytykowanie na prawde dobrych zespolow. Dlatego pozwyzej zrobie nowy temet z rozpiska wszystkich zespolow , ktore pojawiaja sie na tym forum i ewentualne namiary o nich. Sami musicie spotkac sie z zespolem, posluchac i ocenic.
Nie dajcie sie pseudo-forumowiczom, wybor kapeli musicie podjac sami..
Nie dajcie sobie wcisnac kitu...:)

w 100% się z Tobą zgadzam, o gustach się nie dyskutuje. Ja np. zdecydowanie chciałam zrezygnować z biesiady typu "Hej sokoły" i disco polo gdyz po prostu tego typu rozrywki nie trafię. Ale generalnie ludzie na weselach najlepiej bawia sie właśnie przy takiej muzyce. My naszym gościom zaproponowalismy coś zupełnie innego i byli zachwyceni. Zespół grał fantastycznie szlagiery lat 70 i 80 z całego świata (Tina Turner,Michael Jackson,The Police, rock and roll,salse,cha-cha, Grease, Gorączka Sobotniej Nocy I wiele wiele innych).
Goście byli zafascynowani muzyką i spiewem. Kiedy nie tańczyli, to wsłuchiwali się w płynące rytmy.
Slub mieliśmy w czerwcu, a dotąd o naszym przyjęciu sie mówi, co przyjmuje za pełną aprobatę gości za naszą propozycję.

Agusia, no pewnie.. Sa gusta i gusciki, poza tym przeciez duzo zalezy od mlodej pary, ktora wybiera repertuar :)
Jesli zespol gra super hity, to nikt nie zwraca uwagi na to, czy zafalszuja, ale na to, ze gra muzyka i mozna sie bawic..:)
Pozdrawiam !
Alicja

Jeśli to nie problem to i ja poproszę jakis kontakt :)))

Czy moge porposic o namiary na ten zespol, poniewaz zalezy mi na grarniu wielu piosenek anglojezycznych...Bede bardzo wdzieczna!
Dziekuje i pozdrawiam

I ja jestem tego samego zdania, nie dajmy sobie wciskać kitu. Też śledziłam wszystko na forum dopuki szukałam potrzebnych informacji, również wyciągnęłam te same wnioski. Na szczęscie już mam to za soba ale z przyzwyczajenia dalej lubie sobie poczytać wiadomości z forum.

I najbardziej mnie irytują takie nachalne reklamy, a oto chyba największa "perełka" z jaką sie tutaj spotkałam. Pracowity weekend wprost miała niejaka Kasia. Odswierzyła większość ostatnich wątków o zespołach i z wielkim mozołem zaczęła budować silną pozycję pewnego zespołu. Nie szczędziła jemu słów pochwały chociaż do końca sama nie wie czy o nim tylko słyszała od koleżanki, czy bawiła się na weselu znajomych, czy też grali u niej. No i te barwne poniekąd lapidarne opisy

Niesamowite

Co za żenada !

A oto przykłady (nie chcę być gołosłowna):

Autor: Kaska 08-10-2005 14:11 wyślij odpowiedź

pełny namiar na zespół MALIBU LATINO

501 146 665; 678-43-46

malibu_latino@vp.pl

Autor: Kaska 07-10-2005 17:59 wyślij odpowiedź

jak jeszcze nie znalazlas a szukasz goracych rytmow to sprobuj znalezc Malibu Latino, chyba maja ogloszenie na trojmiasto.pl

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:49 wyślij odpowiedź

podobno Malibu Latino fajnie gra, chyba reklamuja sie gdzies na trojmiasto.pl

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:36 wyślij odpowiedź

gorace rytmy bardzo fajnie gra Malibu Latino (gitarzysta jest z Peru), poza tym tez polskie i zagraniczne kawalki, sa super i podobno niedrogo

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:32 wyślij odpowiedź

mari Band podobno jest ok. ale u znajomych grala kapela Malibu Latino, bylam we wrzesiu i rewelka, a cenowo duzo taniej

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:27 wyślij odpowiedź

przedzwon do Malibu Latino 501 146 665, nie sa u nas mocno znani bo graja sporo za granica, ale za z****isci

Autor: Kaska 07-10-2005 17:12 wyślij odpowiedź

Grali u nas na weselu 30 wrzesnia, bylo odlotowo !!! kontakt 501 146 665

kaska

Autor: zniesmaczona 07-10-2005 17:07 wyślij odpowiedź

Nie polecam !!! Bo bylam u znajomych w czerwcu, gdzie grali i nie podobalo mi sie!!! Brak żywych instrumentów i duzo disco polo! Kolezanka ze studiow miala jakies 2-3 tygodnie temu wesele i gral jakis zespol malibu - latino, podobno rewelacja, choc nie widzialam. Ale znajoma mowila ze oglaszaja sie w ogloszeniach na portalu www.trojmiasto.pl

Kasia

Cześć!
A co to za zespół i ile biora za wesele?
Dzięki bardzo i pozdr.

Ja tez pytam co to za zespol ,ile biora za wesele i poprosze o namiary:-)

waflos, slonko, czy wy sie pytacie latiny?
Bo jesli tak, to chyba w ogole nie przeczytaliscie jej watku..
Ona podaje tu jako przyklad nachalna reklame niejakiej kasi, a reklamuje tego zespolu..:P
Latina, pozdrawiam goraco, ciesze sie ze sa na tym forum jacys "czujni" forumowicze..:)

Hej Majala, ja lubie bardzo czytac forum, ale czasami wprost nie mogę się powstrzymać i wtedy muszę zabrac głos, często już tu miałam spięcia z kryptoreklamodawcami. Powiem wprost: Młode Pary szukają tu wsparcia, prawdziwej i sprawdzonej opinii, przeżywaja rosterki, są niepewni co do wyboru, i wtedy staja się łatwym łupem autoreklamowiczów, i w gąszczu takich przejaskrawionych opinii, podejmują błędne decyzję, a przecież chodzi o ten jedyny, najważniejszy dzień w życiu. Cieszy mnie to że TY i paru innych doświadczonych forumowiczów staracie sie pomagać i wyprowadzać z mylnych osądzeń. Najlepiej jest właśnie tworzyć taką listę kamerzystów, zespołów, fotografów, salonów ślubnych, sal weselnych etc.
wraz z kontaktami, ale bez opinii i każdy musi szukać sam, przynajmniej będzie wiedział gdzie, bo tutejszych opini nie można traktować serio.
Pozdrówka dla wszystkich

No wlasnie latino, tu na prawde trzeba byc czujnym i nigdy nie brac czyjejs opinii jako pewniaka. To tyczy sie kazdej weselnej kwestii od zespolu, po miejsce wesela..
Ale do tego chyba trzeba dojsc samemu..;)
A na naszym weselniku niestety coraz czesciej zdarza sie, ze "kto pyta, ten bladzi" ;)

Dopóki na forum każdy będzie mógł pisać co chce, bo czuje się anonimowy, to nigdy wygłaszane tu opinie nie będą wiarygodne. Na innych forach, aby pisać i czytać trzeba się zalogować i korzystać tylko z jednego nicka. To wyklucza pisanie przez jedną osobę wielu postów w imieniu niby wielu forumowiczów. Wyświetla się również IP użytkownika, to znacznie ukruca proceder kryptoreklam. To forum, nie spełnia nawet minimum bezpieczeństwa i zdrowego rozsądku.

MARIBEND !!!! DRogo ale super sympatycznie i przyjemnie. Może nie powinnam reklamować tego zespołu, ale na pewno godny polecenia. Zresztą na próbie w jednymz gdyńskich lokali gdzie pokazywali swoje umiejętności popłakałam się ze wzruszenia. Po prostu rewelacja.

pieknie, pieknie.... ja tez poplakalem sie ze wzruszenia na widok takich czulych słów....

My tez, z moją dziewczyną podpisaliśmy umowę z najlepszym zespołem(dla nas najlepszym, bo mielismy okazje bawic sie już przy ich muzyce) w trójmieście. Ci, którzy mieliby ochotę bawić się przy ich muzyce, proponuję najpierw przesluchac ich pliki demo, żeby pózniej nie było rozczarowań. Ten zespół to Sound City Band (znajdziecie ich w googlach i w onecie).
Polecamy ich, bo są, po prosu swietni.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich młodych par!

Artur i Kamila

Również miałam dylemat co do wyboru zespołu. Problem się rozwiązał, gdy oglądałam kasetę z wesela znajomej. Zespół od razu przykuł uwagę. Grali szlagiery z lat 60,70,80tych. Wspaniałe solówki gitarowe i popisowo wykonywany Santana. Pan śpiewa bez cienia fałszu, z lekką chrypką i prawidłowym akcentem. Nie wiem nawet jak się nazywają. Dostałam namiar od znajomej i zaezerwowałam termin. W sezonie grają w Sopocie w Tropikalnej Wyspie. Do wiosny ta knajpka nie działa. My poszliśmy jeszcze posłuchać ich na żywo i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Dlatego zachęcam do chodzenia do knajpek z muzyką na żywo. Grają tam bardzo fajne zespoły, z doskonałym warsztatem i bardziej przystępnymi cenami.
Zespół, o którym piszę składa się z 3 osób (gitara+śpiew, klawisze i perkusja).

Aurelka - Maribend który polecałam powyżej też mają utwór Santany i facet śpiewa go z lekką chrypką. Też składa się z 3 osób może to Ci sami:-)

Szanowne "xyz... Bandy" - wasze autoreklamy są żałosne

witaj, czy mozesz mi rowniez uzyczyc ten namiar na ten zespol, jestem na etapie szukania i musze cos wybrac, wiec bylabym wdzieczna za pomoc. Dziekuje i pozdrawiam

Widze że każdym miesiącu jakiś zespół robi wielkie natarcie na forum.
Po ostatnich wystąpieniach Nanibu Lacino i Jedynym Takim Tekilo, przyszła pora na Sim City Band. Te wasze kampanie kryptoreklamatorskie są takie żałosne, z ekipami foto i video dokładnie to samo. Forum zmieniło sie w jeden wielki śmietnik pełen autoreklamy, ściemnianych opinii a nawet bluzgów międzykonkurencyjnych. Po prostu jedna wielka żenada i wstawianie kitu.

To głupie co piszesz, wszystkie opinie o Sound City Band są prawdziwe i na dodatek pisane przez prawdziwych forumowiczów zadowolonych z ich występu. Pewnie jesteś z konkurencji i nie możesz ścierpieć że Sound City Band to super zespół i ma tyle pochlebnych opini.
Nie zauważyłeś pewnie że o Sound City Band nie ma ani jednej złej opini tak jak w przypadku innych zespołów. Za to jest cała masa opini dających wiarę i ich popularności i profesjionalizmie.

Prosze niech mi ktos wysle numer kontaktowy do tego swietnego zespolu Sound City Band... W przyszlym roku mam slub i jesem na etapie szukania. Ile biora tak z ciekawosci?? Dziekuje z gory za odp.

Witam.
Jeśli chcecie żeby zagrał na Waszym Weselu Prezenter- Wodzirej to polecam się Na płycie DVD lub kasecie Video zobaczycie jak prowadze Wesela kontakt 601-63-85-57

Czesc. Podam ci namiary, bo dlaczego nie? www.soundcity.pl Byłem na ich stronie internetowej z ciekawości. Narazie nie biorę slubu, ale kto wie, moze w najblizszej przyszłosci...? Generalnie jestem sceptycznie nastawiony do zespołów weselnych, ale muszę przyznac, ze miło się rozczarowałem, jak przesłuchałem ich pliki demo. Nie wiem ile biorą, bo nie mają cennika. Ale jest mail i tel. kom. do nich.

Pozdrowionka.

Cześć, przepraszam ze nie na temat ale mam dla ciebie propozycję. Wynajmujemy projektory multimedialne między innymi na przyjęcia np. weselne. To nowy pomysł. Pokaz zdjęć na dużym ekranie podczas wesela lub poprawin. Na stojącym z boku ekranie 180cm/180cm pokazywane są zdjęcia ze ślubu, zdjęcia z życia przed małżeńskiego, materiały filmowe oraz cokolwiek czym młoda para chce się podzielić z gośćmi. Nie koliduje z zabawą. Komplet czyli ekran, laptop, projektor multimedialny kosztuje 190zl za cały dzien. Dowóz, montaż i demontaż gratis. e-projekcje@e-projekcje.pl www.e-projekcje.pl 500781641 5507719 Pozdrawiam