Zespół na wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy zespół viva jeszcze istnieje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zespół na wesele

Oczywiście, że istnieje i z tego co wiem to maja się dobrze; nawet bardzo:)

Mam nadzieję że istnieje, bo w czerwcu grają na naszym weselu. :-))

hehehe...Widzę, że wątek Vivy wciąz powraca...a ja myslałam, że już ich wyrzucili z forum!

Widzma coś w tym jest

OCZYWISCIE ZE ISTNIEJE,TYLKO Z TYM ZE NIE MA W TYM ZESPOLE ZADNEGO MUZYKA ,POWYSTRZELIWALI SIE NAWZAJEM p****Y,RYWALIZOWALI O SFERE POGLADÓW SEKSUALNYCH,BO Z CZASEM ZAUWAZYLI U SIEBIE SKŁONNOSCI DO ZWIERZAT HODOWLANYCH I ROWNIEZ PRODUKCYJNYCH ,JAK NP MAŁE SWINKI KOŃCZAC NA WIELKICH MACIORACH Z OGROMNYMI OTWORAMI ODBYTOWYMI.TAKZE ICH DZIAŁALNOSC TO TYLKO WIRTUALNA DZIALALNOSC,BO KTO BY CHCIAŁ OGLADAC TAKICH DZIWOLĄGÓW ,JESZCZE CO ZROBIA ZŁEGO NASZYM DZICIOM A NAWET ZE ZJEDZENIEM 4LATKA WŁĄCZNIE.TO JUZ PIEPRZONA HISTORIA ZESPOŁU VIVA,WIĘC PROSZE ZAPOMNIEC O TYM ZESPOLE I PRZEKAZYWAC TA INFORMACJE DALEJ NA FORUM .TRZYMAJCIE SIE I ZDALA OD ZESPOŁU VIVA BO TO GROZI EPILEPCJĄ .HEJA

WITAM PONOWNIE NIKT NIE ZNISZCZY WĄTKU NAJBARDZIEJ SZALONEGO FORUM WE WSZECHSWIECIE DZEKI ZESPOŁOWI VIVA MOZEMY SIE JEDNOCZYC WSZYSCY W JEDNEJ WIELKIEJ SPRAWIE DZIEKI ZESPOŁWI VIVA NIGDY TYLE OSOB NIE ODWIEDZIŁO BY TEGO FORUM WIEC NIE PRZESTAJMY WZYWAC NA TYM FORUM TAK SWIETEJ NAZWY JAKĄ JEST-VIVA MAM NADZIEJE ZE ZNOWU POBIJEMY REKORD I DOJDZIEMY DO SETKI WPISÓW W TYM FORUM NA TEMAT ZESPOŁU VIVA ALELLUJA!!!!!!ŁĄCZMY SIĘ POZDRAWIAM SERDECZNIE MINEK.