Zeszli na psy!!!
Na samym początku byłam bardzo zadowolona a teraz to co się tam dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie....By zarejestrować się do lekarza trzeba warować jak pies pod przychodnią...dzwoniąc nie ma takiej możliwości..Panie nie odbierają telefonów twierdzą ze pierwszeństwo mają Ci co przyszli rano się zarejestrować, są 3 panie w rejestracji a nie chce im się odbierać telefonów, dodam ze przychodnia jest od 8 a o 8:20 nie ma już miejsc do swojego lekarza.Następna sytuacja, dzwoniłam by odwołać szczepienie dziecka bo mi się dziecko rozchorowało zostałam pouczona że to jest niedopuszczalne bo co teraz zrobią ze szczepionką, że będą musiały ją wywalić..tłumacząc pani ze dziecko jest chore nic to nie dało...jednym słowem by zaszczepili mi chore dziecko bo już zamówili szczepionkę..i to ma być przychodnia????W rejestracji jest jakaś nowa młoda pani która powinna rowy kopać a nie pracować w takiej placówce bo jej zachowanie jest niedopuszczalne!!!!Droga Pani życzę pani miłego dnia i trochę mniej jadu w sobie w życiu codziennym i proszę zastanowić się nad zmianą pracy jesli pani jej nie lubi!!!