Ramiro - ocena (1) porażka nie przychodnia. prosiłem o leki na stały dostałem tylko jedno.... Ramiro Bardzo nie polecam (1) Niestety nie zgodzę się że każdy lekarz w tej przychodni jest dobry. Mało... mieszkanka Pediatra (1) Najlepszy pediatra na świecie Pan doktor Dymkowski.Corka jest pacjentka... maryla
Lekarz Aneta Włodarska (1) Do tej pory spotkałam się w przychodni z miłymi i profesjonalnymi ludźmi do... Edyta Wspaniali pediatrzy, kompetentni lekarze rodzinni (1) Przychodnię polecono mi ze względu na jednego pediatrę - Lidię Rzeczycką. Po... Asia Ok poza szczepieniem (2) Z przychodni korzystam dość długo głównie z pediatrii. Uważam że lekarze są... Mama Polecam (1) Ja i moje dzieci zawsze byliśmy prawidłowo diagnozowani i leczeni. Ogromne... Aga Nie mogę polecić (1) Synek był pacjentem placówki w 2014, nie zdiagnozowano u niego nietolerancji... Anik Nie za obsługę (1) Radziłabym zmienić , a na pewno dobrze się przyjrzeć pracy pani blondynki w... Kahna Opieka na najwyższym poziomie (1) Zależy nam z mężem na jak najlepszej opiece nad naszym synem i taką też... Magda Serdecznie polecam (2) Przychodnia jest bardzo dobrze zorganizowana, nie ma problemu z szybkim... Agnieszka Wielkie 6 ! (1) Z przychodni korzystam od samego otwarcia. Podoba mi się sposób rejestracji i... Lolita Zeszli na psy!!! (3) Na samym początku byłam bardzo zadowolona a teraz to co się tam dzieje to... Pola generalnie ok, ale panie z rejestracji jak z innej epoki (2) Do jakości świadczonych usług medycznych nie mam zastrzezen, natomiast na... konrad Przechodnia na 5+ (2) Bardzo dobrzy specjalisci Dr.Sirocka i Dr.Dymkowski lekarze na 5+.Panie w... Ż. Lekarze godni polecenia (1) Chodzę do tego ośrodka już dwa lata. Jestem bardzo zadowolona z lekarzy... Alicja Polecam (1) Polecam przychodnie na wzgórzu, ponieważ traktowanie tam pacjenta nie równa... Pacjent Mimo wszystko super! (1) Nareszcie normalna przychodnia, normalne pielęgniarki i świetni lekarze!... Maggie Mega wielki pozytyw (1) Przeniosłam zarówno siebie jak i synka do przychodni na wzgórzu i jestem... Zadowolona pacjentka Obsługa telefoniczna (1) Witam. Do lekarzy tam obsługujących pacjentów nic absolutnie nie mam ale... E.....