kiki - opinia (1) ciekawe kiedy bedzie tam też ginekolog,bardzo by się przydał w tej... kiki Rewelacja (1) Obsluga super -pediatra rowniez :) duzy plus za to ze jak nie ma mozliwosci... ja rewelacja. (1) byłem w kilku przychodniach już w swoim życiu i jakie one są, każdy z nas... karol
Wspaniałe miejsce, wspaniały dr Dymkowski (1) Gratulacje dla wszystkich pracujących tu osób!!! Ludzie z powołaniem,... anka logomanka Przychodnia marzeń (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej przychodnia !! Wspaniali i zawsze... pacjentka Pozdrowienia Z Warszawy (1) Bardzo dziękujemy za pomoc. Szkoda, że nie ma takiej przychodni i takiego... Ewa Super przychodnia (2) Przede wszystkim chcialam pochwalic i polecic , pediatre Pana... Monika Pankiewicz KK - opinia (1) Przychodnia przyjazna rodzinie,umawianie wizyt bez problemów( przeciwieństwo... KK Super Przychodnia (1) Bardzo chciałabym polecić przychodnię "Na Wzgórzu", ponieważ jest tam zawsze... K.C. super przychodnia (1) polecam przychodnie ' Na wzgorzu', pan doktor Dymkowski zawsze mily i... I.D.