polecam (1) polecam również lekarzy z przychodni na wzgórzu, rzeczywiście zespół z... zuza Polecam (1) Jak wiele osób przenieśliśmy się do tej Przychodnia za dr Rzeczycką. Jesteśmy... Agata R Wspaniała przychodnia! (2) Udałam się z córka do doktora Dymkowskiego.To wspaniały pediatra,ma dobre... P
Profesjonalna (1) Jetem nową członkinią tej przychodni i nie mam jaszcze wyrobionego zdania na... Ola Panie odbierające telefony powinny byc ciut milsze!!! (1) Przychodnia jest fajna, tylko czasem obsługa niezbyt miła - zwłaszcza ta... Aneta super lekarze i świetna przychodnia (1) Przenieśliśmy się do tej przychodni za dr Rzeczycką i nie żalujemy. Zarówno... Kasia Bardzo dobra przychodnia, wspaniali lekarze. (1) Polecamy z żoną tę przychodnię. Doktor Dymkowski ma wspaniałe podejście do... Tomasz Rabant .... (1) ... 17:30 zdenerwowani rodzice dzwonią do przychodni, a tam przemiły głos... rodzice Oskara POLECAM ! (1) Polecam przychodnie Rejestracja bez problemów, obsługa miła Polecam Dr.Dloniak grab jak najbardziej polecam (2) szczegolnie polecam pediatre dr Dymkowskiego- doskonały fachowiec, dojeżdza... magda serdecznie polecam!!!! (2) Serdecznie polecam, bardzo cieszę się, że przychodnia nie jest już powiązana... stała pacjentka Z całego serca polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki przychodni, szczegolnie Pani dr.... M.K. Świetna przychodnia (1) Polecam przychodnię oraz dr. Dymkowskiego i dr. Sirocką, jestem bardzo... czarna przychodnia na wzgórzu (3) lekarze przyjmujacy dobrzy jednak na obecne nowoczesne czasy przychodnia... joanna.k Agnieszka T-S - opinia (1) Witam, polecam dr Dymkowskiego i dr Sirocką z całego serca. Nie spotkałam się... Agnieszka T-S pacjentka - opinia (1) Pani dr Sirocka wspaniały i kompetentny lekarz, zawsze ma czas dla pacjenta. pacjentka Polecam przychodnię! (2) Witam, mogę całym sercem przychodnię polecić. Synowie przygodę z doktorem... Aga od bliźniaków Wcale nie tak cudownie... (2) Przeniosłam się do przychodni z polecenia znajomego doktora Dymkowskiego i ze... zawiedziona mama goraco polecam (1) nie bylem zapisany do tej przychodni, a mimo to mnie przyjeli. pani dr... Paweł Ciesielski zdecydowanie POLECAM! (1) KORZYSTAŁAM Z OPIEKI PEDIATRY-NIGDY NI ODMÓWIONO MI WIZYTY. Przepisałam... mama