Zetjot pisze na swoim szalonym blogu: "Nie jestem "heteroseksualistą" czyli o bełkocie"

Jak to przeczytałem, to poturlałem się ze śmiechu:)))) A jednak miałem rację, gdy podejrzewałem zetjota o homoseksualne ciągoty, gdy pisywał o poszukiwaniu "prawdziwych mężczyzn".

http://zetjot.salon24.pl/453588,nie-jestem-heteroseksualista-czyli-o-belkocie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Zetjot pisze na swoim szalonym blogu:

1. Albo nie zrozumiałeś treści wpisu zetjota - albo zrozumiałeś ale uznałeś, że nikomu nie będzie się chciało czytać tekstu źródłowego.
2. Nawet gdyby zetjot był pedałem - to dlaczego cię to tak rozbawiło? Przecież nie jesteś homofobem?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście, że nie jestem homofobem:)

Tytuł w sposób jasny i klarowny informuje, że zetjora nie jest heteroseksualny. Link to tekstu załączyłem, bo nie każdy wie, gdzie jest zetjotowa Wolska na salon24 ^_^

p.s. gdy poczytasz, co on tam wypisuje, to będziesz wiedział, że niejednokrotnie narzekał na brak prawdziwych mężczyzn w Polsce:) Więc co...mylę się? Hm? ^_^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Przeczytałam tekst Zetjota i odniosłam wrażenie, że mam do czynienia z tekstem homofoba. Na pewno nie geja. Przykro mi, tak jak Sadyl uważam, że nie wyszło autorowi wątku czytanie ze zrozumieniem.

Inną kwestią jest to, że nie bardzo podoba mi się wymowa samego tekstu. Uważam się za osobę heteroseksualną a określenie "normalności" w kwestiach seksualności uważam za pojęcie zawierające zarówno homo jak i heteroseksualizm. Coraz więcej osób ma podobne spojrzenie na kwestie "normalności seksualnej" jak ja i nie zmieni tego fakt, że wielu homofobom się to nie podoba. Tym samym, rozróżnienie na osoby hetero i homoseksualne ma sens, bo dla coraz większej liczby osób pomiędzy heteroseksualnością a normalnością seksualną nie ma znaku równości.
Homofobia i twierdzenie, że homoseksualne osoby są nienormalne odchodzą do lamusa. I dobrze.

Przed ślubem 9 lat mieszkałam z moim obecnym mężem. Jak miałabym mówić o nim przed ślubem? Konkubent? To określenie ma silnie pejoratywne zabarwienie. Mówiąc "konkubent" ma się przed oczami człowieka, który nie traktuje poważnie związku. "Kochanek" też nie jest wyczerpującym określeniem. Kochanek to raczej nie osoba, której robisz co dzień kanapki do pracy. "Chłopak"? Dobre dla dzieciaków. Przed ślubem mój obecny mąż był moim partnerem życiowym a nasz związek niczym nie różnił się od obecnego (po ślubie). Dalej tak samo się o siebie troszczymy, dalej wszystko mamy wspólne, dalej traktujemy się poważnie.

Czas biegnie do przodu, zmieniają się obyczaje, kultura a razem z tym zmienia się słownictwo. Ja odczulam potrzebę stosowania określenia "partner życiowy". Można dyskutować, czy komuś podoba się czy nie zmiana obyczajów, ale sądzę, że próby cofnięcia pewnych zmian przez homofobów i zaciekłych tradycjonalistów przypominać będą zawracanie Wisły kijem. Co więcej, bardzo się z tego cieszę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

> uważam, że nie wyszło autorowi wątku czytanie ze zrozumieniem.

Wyszło, wyszło. Hal idiotą nie jest.
Jedynie próbuje za wszelką cenę ośmieszyć Zetjota - w tym przypadku insynuacją, ze jest on "kryptopedałem".
Po co by czytał teksty zetjota? Żeby się czegoś dowiedzieć?
Nie - czyta je wyłącznie po to, aby wydobyć jakies perełki do ośmieszenia autora.
Skoro aż tyle energii Hal na to poświęca - widać zauważył w zetjocie groźnego oponenta, którego - jesli nie da się zniszczyć merytorycznie - trzeba ośmieszyć.

> określenie "normalności" w kwestiach seksualności uważam za pojęcie zawierające zarówno homo jak i heteroseksualizm.

Nie do końca masz rację.
Jesteś przesiąknięta nowomową o której właśnie pisze zetjot.
Normalność to coś, co jest normą. Jakąś przeciętną, średnią.
W przypadku inteligencji: nienormalny jest zarówno kretyn jak i geniusz. Obaj odstają od normy.
W naszym społeczeństwie, taką normalnoscią jest związek heteroseksualny (ale już np. w starożytnej Grecji niekoniecznie).
Związek mężczyzny z dwoma kobietami, kozą czy innym facetem do normy się nie zalicza.
Co absolutnie nie przeszkadza, aby takie związki istniały (o ile pozostałe strony - w tym koza - są z tego układu zadowolone).
Nikt nie powinien deprecjonować nikogo z powodu jego życia intymnego - o ile ktoś sam sie z tym nie obnosi i nie narzuca swojej dewiacji (słownikowo: odchylenia od normy) innym, jako normy właśnie.

I jeszcze jedno - za wiki:
"Homofobia irracjonalny strach przed homoseksualizmem i homoseksualistami, silna niechęć, nieufność, nienawiść i wrogość do nich"

Czy określajac pedała mianem pedała - a jednocześnie witając się z nim i traktując go jak każdego innego człowieka, bez strachu czy odrazy - jestem homofobem, czy nie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie zetjota jest wolskim piewcą absurdu i będę zawsze naigrywać się z jego wolski wynurzeń.

Jeżeli nie dostrzegłeś ironii, założyłeś że nie potrafię czytać ze zrozumieniem (sic!), to naprawdę...cóż więcej mogę napisać?

Zetjota panicznie boi się ze mną otwarcie dyskutować, chowa głowę w piasek, unika konfrontacji na argumenty - cóż innego pozostaje, jak "kręcić bekę" z wolaka-paranoika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

@ Kasieńka

Mam czelność się nie zgodzić z panią. Nie tylko nie uważam się za osobę "heteroseksualną" , ja taką osobą nie jestem. Jestem osobą normalną. Odróżniać się odemnie mogą osoby nienormalne pod jakimś względem jak to jest w przypadku homoseksualistow. Posługujmy się językiem a nie nowomową.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ Kasieńka

Zapomniałem dodać ,że o słuszności tezy nie decyduje głosowanie. Świadczy o tym casus "nagiego króla" i proszę o tym pamętać. Ponadto homoseksualność nie jest normą bo jest zaburzeniem albo chromosomalnym albo hormonalnym. Zaburzenie zaś normą nie jest. wobec tego homoseksualista nie jest normalny i nic tu nie ma do rzeczy czy ktoś to uzna za normalne czy nie. Decyduje sam fakt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

chyba czegos z tego ciekawego textu nie skumałes H.
Ale pożytek jest bo do ulubionych weszła nowa strona :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niewiele można zrozumieć z bełkotu - ale fakt, współwyznawcy jedynej słusznej linii myślowej dwaplusdobrze, rozumieją się wzajemnie.

Ot, takie 1984 w wolskim wydaniu....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie martwie się ludzie o Halewicza, Halewicz niedługo znormalnieje, Orwella zacznie czytać i prezentować i się wyleczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwaplusniedobrze zetjoto^^ Wolska nowomowa wprost pochodzi z książki 1984, ulubionej książki premiera-prezesa-Jarosława K.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Muszę poćwiczyć przed lustrem przedstawianie mojego "chłopaka" rodzinie;) Ciociu, wujku to mój KONKUBENT;) Wytatuuję mu jeszcze kod kreskowy na karku i powiem, że dopiero co z pierdla wyszedł;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zetjoto, a ja mam pytanie: czy już znalazłeś w Polsce tych prawdziwych mężczyzn, o których pisałeś na swoim słynnym salonowym blogu? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Muszę podziękować Halewiczowi za reklamę i antyreklamę, a szczególnie za tę ostatnią bo jest najlepszą reklamą. Halewicz nie ma wyjścia, przemilczeć zetjota nie da się, bo co powiedzieliby mocodawcy, Z kolei mówić o zetjocie, to oznacza robić mu reklamę. I tak źle i tak niedobrze. Macherzy od kłamstw podlegają, jak widać, nieubłaganemu determinizmowi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jak z tymi prawdziwymi mężczyznami? Znalazłeś? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie musiałem szukać. Autoreklamy zaś nie uprawiam. Wystarczy Halewicz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja? o_O Zetjoto, tak publicznie? @_@ Obawiam się, że nie będę w stanie odwzajemnić twojego uczucia:)

Zgłosiłem na -salon24 pl.nadużycie za pezpodstawne nazwanie Zetjota homoseksualistą.
Twoje hamskie zagrywki są paskudne.
Pytam się gdzie jest admin?śpi,czy potrafi tylko usuwać wątki o głowicy junaka?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobre:) Bardzo dobre:))) Zgłosiłeś...:) Już drżę z przejęcia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

może czekać ciebie proces o zniesławienie lub naruszenie dóbr osobistych, zetjot powinien wystąpić o twoje IP

Zapraszam wolactwo ^_^

w tego typu sprawach nie przychodzi wolactwo tylko panowie z komendy policji

@Tomasz - 6 rano minęła, nie było "gleba gleba", pewnie twoje wolskie zgłoszenie zostało zignorowane:)
Ja rozumiem, że mentalnie jesteś jeszcze w czasach IVRP, donosów w stylu Pawlika Morozowa...ale te czasy już minęły.
I co teraz zrobisz? Popłaczesz się?

@ Tomasz

Niech się Pan nie emocjonuje Halewiczem. Czy on potrafi co innego ? Nic innego mu nie pozostało poza wyparciem i wygłupem.
Na końcu czeka go - samounicestwienie i to on potrafi.

zetjoto, "tomasz" zapomniał, że czasy czekistowsko-morozowskiej linii donosicielstwa minęły i nie ma komu zgłosić:) Archeolog Kamiński został posłem, bawidamek Kaczmarek również, Święczkowski jest na diecie, Ziobro udaje opozycje i stracił wpływy ^_^
Ale widać, że dobrze jest wyszkolony, bo karnie donosi...nie wie komu ale donosi - ot, taki charakter wolaka.
Ale komu teraz donosić, prawda? Może prezesowi...? :)

Halewicz sprowadza forum do swojego poziomu magla
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oooo nieprawda:) Ja jedynie pokazuję wolactwu, jak jest małe i niedouczone. W tylu nie potraficie poradzić sobie z jednym Halewiczem:)
Znamienne, nieprawdaż?

takich pieniaczy ignoruję

Boisz się panicznie otwartej dyskusji ze mną - więc tchórzliwie uciekasz.

masz niski poziom kultury i intelektu

Chyba piszesz o sobie...tak jak zetjota nieskończony ^_^ Faktycznie, intelektualnie JESTEŚ poniżej wszelkich norm - a kulturowo...wschodnia Europa pełną gębą; istna Wolska.

tym tekstem potwierdziłeś tylko moją powyższą wypowiedź

miałeś na myśli moją wypowiedź:) Otwórz merytoryczny wątek, spróbuj się ze mną na argumenty. Obiecuję, że ani razu nie nazwę cię wolakiem :))))))

Ha, ha,-Panie Halewicz kobieta której pożyczył Pan pieniądze ,odała je w końcu?-Zapewne tak,po takim nagłośnieniu sprawy w internecie ,na forum..... wszak czasy donosicielstwa mineły...
I proszę nie wyzywaj mnie od donosicieli wolaków itd,itp.
Jeszcze raz pytam o Administratora tego forum gdzie jesteś Pan?

po co ma z Halem, odmianą Kononowicza gaworzyć?

Gdy tak was czytam, to jedyny obraz jaki przychodzi mi na myśl, to:

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...