Outsourcing IT (2) ZEVER IT Solution od 2011 jest sprawdzonym opiekunem naszego systemu... Agencja Pośrednictwa Pracy NordW Naprawa komputera po zalaniu (2) Miałam zalany komputer piwem. Mimo szybkiego wyłączenia i wysuszenia nie... Magdalena Profesjonalna firma (1) Firma solidna , miła profesjonalna obsługa . Sprzęt naprawiony w krótkim... Monika
Wspaniały serwis, idealna obsługa (1) Na moim mac'u postanowiłem zainstalować windowsa 10. Pan Piotr w mgnieniu oka... Janusz Pawulon Wymiana karty grafiki (1) Wymieniali mi grafikę w laptopie. Korzystam już z od października i komputer... Piotr Cierocki Padł dysk (1) padł mi dysk., Miałam na nim 3/4 magisterki! Nie dosć, że komputer naprawili... Elenala Naprawa Laptopa - uszkodzony układ zasilania (1) Laptop nie ładował, nie włączał się zero reakcji. Po naprawie komputer działa... Maciej Wdowczyk Czyszczenie komputera (1) Zaniosłem do nich laptopa do gruntownego wyczyszczenia. Chodziło mi... Karol Kownacki Odwirusowanie (1) Nie mogłem przeglądać WWW. Po kilku sekundach wyskakiwało mi mnóstwo reklam i... Waldemar Wymiana matrycy w laptopie Samsung (1) Wymieniałem u nich matryce. Usługa wykonana w miarę szybko 4 dni robocze.... Wiesław Wymiana BGA (1) W tym serwisie wymieniałem BGA na płycie głównej w notebooku. Komputer nie... Adam Jakubik Polecam ten serwis komputerów (1) Bardzo jestem zadowolona z naprawienia mojego komputera wcześniej żaden... Joanna Naprawa laptopa (1) Naprawiałem u nich laptopa. Komputer zupełnie się nie uruchamiał. W dwóch... Robert Zacharski Wymiana matrycy (1) Wymieniałem u nich matrycę w moim laptopie (zamknąłem komputer z długopisem... Andrzej Stachowiak Odzyskane dane (1) Z racji wykonywanego zawodu, radcy prawnego na moim dysku znajdowało się dużo... Olgierd Rzetelna firma (1) Gorąco polecamy ZEVER IT Solution jako fachowego, solidnego i rzetelnego... Pchełka Sklep - pchelka.sklep.pl Naprawa komputera stacjonarnego (1) Odbiór uszkodzonego i dostarczenie działającego komputera z domu. Świetny i... STUDIOgraf.pl Bardzo dobry punkt usług IT (1) Serdecznie polecam. Po awarii laptopa Zever był w stanie polecić mi... Kasiorkowski Odzyskane dane (1) Dane z dysku uratowane! Zdjęcia z kilku lat nie przepadły, z czego się bardzo... Marta Naprawa Laptopa VAIO (1) Naprawiałem u nich Sony VAIO gdzie indziej mówili, że to nie ma sensu bo ten... Tomasz