Piotr - opinia (2) Polecam wszystkim poszukującym ciekawych rzeczy z drugiego obiegu. Jeśli... Piotr Zawiedziona (1) Byłam kilkukrotnie. Asortyment nie wiele się różni od osiedlowych "Lumpexów".... Aga może być (1) Pierwsze wrażenie naprawdę super, ale im dalej tym coraz gorzej. Asortyment... rzapka
Bywam i polecam (1) Kupuję tam od czasu otwarcia w nowej lokalizacji. Duży wybór ubrań, w... WE Najlepszy lumpeks w mieście (1) Kupilam wiele fajnych rzeczy, czesto markowe rzeczy z metką, ubrania w bardzo... Maja wypasione ciuszki ;) (1) mój ulubiony sklep ... po wypłacie ;) - tak się cieszę ! Wybrane modne... ANNAM. ŚWIETNY SKLEP (1) Niezwykle zachwycił mnie ten sklep gdyż bardzo różni się od innych... Alina Świetny! (1) Świetny sklep! Zawsze znajdę coś ciekawego, obsługa zawsze doradzi i podpowie... Zuzia Rewelacja (1) Czysty i zadbany sklep. Przyjemnie się "szpera", a Ekspedientki zawsze... Lidka Super sklep !!!! (1) Pięknie pachnie w całym sklepie, wygodna przymierzalnia i markowe ciuchy,... Ania Anna - opinia (1) Super obsługa, zawsze cos dla siebie znajdę i najwazniejsze, ze w ofercie... Anna MEGA LUMP! (1) Świetne ciuchy w dobrych cenach a dodatkowo super klimat i obsługa!! Polecam Monika