Polecam (1) Zdecydowanie polecam Zielony Zakątek. W naszym przypadku była to miłość od... AgaQ POLECAM !!!!!!!!! (1) Nasz Johnny ;) był bardzo zadowolony uczęszczając do tego miejsca przez... Krzysiek Profesjonalnie (1) Witam, polecam żłobek/przedszkole Zielony Zakątek ze względu na profesjonalne... Izabela Pilachowsha
Wspólne wychowanie (1) Gorąco polecam "Zielony Zakątek", naprawdę ze spokojem można... Danutta Super Miejsce (1) Mój syn odrazu zaklimatyzował się w Zielonym Zakątku. Panie są super miłe i... Mama Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Nasz synek chodzi tam od prawie... Mama M. Najlepsza decyzja Rodziców -> wraz z odesłaniem teściowej :) (2) Opieka -> dwie młode dziewczyny z Pasją, pełne Pomysłów i Energii Wyposażenie... tata tata Najlepsza opieka (1) Dwie świetne ciocie, bardzo zaangażowane. Mój syn z przyjemnością chodzi do... Małgosia Żłobek " Zielony Zakątek" (1) Moją córcie posyłam tam od dwóch miesięcy.Jak narazie jestem bardzo... Mama Juleczki Zielony ZAkątek-polecam!!! (2) Żłobek jest nowy, Panie w Żłobku są przesympatyczne, otwarte na wszystkie... Kasia