Zlecę wykończenie pod klucz 90-metrowego mieszkania w stanie deweloperskim

Temat dostępny też na forum: Pruszcz Gdański
Szukam ekipy/firmy, która podejmie się wykończenia pod klucz mieszkania 90mkw.
W skrócie:
-termin odbioru: sierpień 2018;
- 4 pokoje, salon z aneksem, 2 łazienki (jedna z prysznicem, druga z wanną);
- zakres: malowanie, podłogi, wykończenie łazienki, montaż drzwi, opcjonalnie kuchnia i zabudowy w pokojach i na przedpokoju;
- materiały ze średniej półki (Paradyż, Quickstep itp.);

Szukam JEDNEJ ekipy, która podejmie się całości i zrobi wszystko od początku do końca przy jak najmniejszym moim udziale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. proszę o kontakt pod nr 785533037,możemy podjąć się wykonania tego projektu.

Na runku trójmiejskim wykończeniami mieszkań pod klucz zajmuje się firma ITOdesign - sama korzystałam z ich usług. Warto zajrzeć do nich na stronę i zobaczyć realizacje. Pracują terminowo i solidne wykonują powierzone im realizacje. No i zrobią wszytsko, od początku do końca, tak jak potrzeba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam Pana ,jeśli sprawa jest aktualna to zapraszam do współpracy ,zajmuje się wykończeniem wnętrz 20 lat i mam spore doświadczenie w tym zakresie .Prace wykonuje pod projekt ,także wykonuje wizualizacje aranżacje .Moja strona internetowa http://www.feduniewicz-budart.com.pl tel.690 043985
Pozdrawiam Feduniewicz Wojciech

Inne tematy z forum

Panele winylowe (3 odpowiedzi)

Podłoga winylowa podbija Europę u nas znana m.in w hotelach, restauracjach, biurach, czemu boimy...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

łazienki remont (39 odpowiedzi)

czy może ktoś polecić ekipę do remontu łazienki w bloku w gdyni czy warto kłaść kafelki na dużej...