Zlecę wykończenie pod klucz 90-metrowego mieszkania w stanie deweloperskim

Temat dostępny też na forum: Remont - porady
Szukam ekipy/firmy, która podejmie się wykończenia pod klucz mieszkania 90mkw.
W skrócie:
-termin odbioru: sierpień 2018;
- 4 pokoje, salon z aneksem, 2 łazienki (jedna z prysznicem, druga z wanną);
- zakres: malowanie, podłogi, wykończenie łazienki, montaż drzwi, opcjonalnie kuchnia i zabudowy w pokojach i na przedpokoju;
- materiały ze średniej półki (Paradyż, Quickstep itp.);

Szukam JEDNEJ ekipy, która podejmie się całości i zrobi wszystko od początku do końca przy jak najmniejszym moim udziale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. proszę o kontakt pod nr 785533037,możemy podjąć się wykonania tego projektu.

Na runku trójmiejskim wykończeniami mieszkań pod klucz zajmuje się firma ITOdesign - sama korzystałam z ich usług. Warto zajrzeć do nich na stronę i zobaczyć realizacje. Pracują terminowo i solidne wykonują powierzone im realizacje. No i zrobią wszytsko, od początku do końca, tak jak potrzeba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam Pana ,jeśli sprawa jest aktualna to zapraszam do współpracy ,zajmuje się wykończeniem wnętrz 20 lat i mam spore doświadczenie w tym zakresie .Prace wykonuje pod projekt ,także wykonuje wizualizacje aranżacje .Moja strona internetowa http://www.feduniewicz-budart.com.pl tel.690 043985
Pozdrawiam Feduniewicz Wojciech

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (77 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...