Zlecenia stolarskie - kuchnia, drzwi, renowacja starej stolarki

Witam
Mam do zlecenia wykonanie kilku usług stolarskich - zabudowa kuchni na wymiar (mdf), 4 nowe pary drzwi (mdf), listwy przypodłogowe, renowacja kilku starych par drzwi. Szukam zwłaszcza stolarza, który oprócz robienia nowych mebli, umie odnowić starą stolarkę. Szczegóły na mejla - karing@onet.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zlecenia stolarskie - kuchnia, drzwi, renowacja starej stolarki

Polecam uslugi stolarskie marina ,,z pruszcza podaje nr 517869447
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

witam
polecam Pana Łukasza robi wszystko w zakresie stolarki za małe pieniądzę u mni erobił kuchnie i wymienił ramkę do obrazu z frezami jak mu powiedziałem Polecam 510 759 002
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, Moja firma jest bardzo zainteresowana Pana zleceniem stolarskim. Jesteśmy firmą, która już od wielu lat wykonuje wszelkiego rodzaju rzeczy z drewna i nie tylko - zajmujemy się też między innymi renowacją starych, czy poniszczonych mebli.
Oprócz tego wyróżniamy się tym, że mamy najniższe ceny na rynku. Na prawdę polecam, niech Pan się ze mną skontaktuje, a na pewno Pan będzie zadowolony z moich usług. Serdecznie pozdrawiam IRENEUSZ S.
Oto mój numer kontaktowy - 609750975.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Transport, przeprowadzki (39 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...