Zlikwidowaczlobki...nowy genialny pomysl IV RP

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/sobecka-zlikwidowac-zlobki,879633,2943

CO o tym myslicie? Bo mnie lekko cholera wziela... Jestem w ciazy, nie pracuje, koncze studia. Chcialam znalezc prace, keidy maluch skonczy rok-poltora.Zlobki dzisiejsze to inna bajka: kobntakt z dziecmi, opieka pedagogiczna, mam pewnosc, ze malkuch nie oglada TV jak to soe zdarza przy niankach. Poza ty, wole by wszelkie choroby wieku dzieciecego przeszlo jak najwczesniej, a nie w szkole.
Ale Nasz Kochany Rzad wie lepiej, co dla mnie dobre...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zlikwidowaczlobki...nowy genialny pomysl IV RP

oni tam w tym sejmie zwyczajnie nie mają się czym zająć na poważnie :/ stara ropucha wymyśla coś :/ ciekawa jestem, czy ona siedziała tak potulnie w domu :/ pchała się do rządu, by zrobić karierę :/ zzzzzzz :/

Zastanwiam sie czy ta pani umie przewidywac skutki swoich przyszlych decyzji... Kto zatrudni mloda kobiete, jezeli bedzie wisiala nad nia opcja 3letniego urlopu macierzynskiego? wrrrr

W Gdyni to mało co jest do likwidacji ja się załamałam gdy okazało się, że jest tu jeden żłobek. Tragedia!!!!

Inne tematy z forum

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (4 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

firanki przez internet??? (17 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...