Żłobek A-Kuku

Żłobki

Gdańsk, Warszawska 100

Pic na wodę (2) Żłobek jak żłobek nic specjalnego Częstą rotacja pan do opieki daje do... Ewelina Zachwycona (1) Niesamowita,rodzinna atmosfera, uśmiechnięte ciocie , dzięki którym synio... Monika Polecam :) (1) Zlobek A-kuku wychodzi naprzeciw oczekiwanion maluchow i ich Rodzicow. Dzieci... Agnieszka Klarkowska
Polecam z całego serca (1) Przygodę ze żłobkiem rozpoczęliśmy 2,5 roku temu z pierwszym synkiem. Ze... Ola Polecam gorąco (1) Moja opinia odnosi się do żłobka w nowej lokalizacji na ul. Marcowej. Z ręką... M. Niepotrzebne wątpliwości (1) Nie ukrywam, ze najpierw przeczytałam opinie w Internecie i trochę się... Anna Żłobek A-kuku POLECAM (1) Żłobek A-kuku to miejsce, gdzie moja córeczka praktycznie od razu nauczyła... Mama córeczki lepiej nie (2) Synek uczęszczał 3 miesiące (na szczęście udało nam się znaleźć miejsce w... Karina Bardzo polecam żłobek A-Kuku (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze żłobka. Dziecko uczęszcza już prawie roczek.... Małgorzata Polecam (1) Jestem zadowolona z żłobka, moja córeczka wraca z uśmiechem na twarzy, Panie... Monika Nie polecam! (1) Nie polecam. Kadra nie wykwalifikowana, kontakt z właścicielkami to dramat!... Luk Polecam (1) Przyjazne miejsce dla Maluchów :) Moj synek uwielbia tam przychodzić. Na... A