Żłobek Jak u babci, ul. Dąbrówki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam, proszę o opinie o żłobku Jak u Babci, ul. Dąbrówki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja Ci mogę napisać, że mają chyba komplet bo próbowałam się z nimi skontaktować telefonicznie, mailowo i osobiście i niestety szanowna pani dyrektor nie pofatygowała się, żeby w jakikolwiek sposób odpowiedzieć na moje pytania. olałam ich bo tak się nie traktuje potencjalnych klientów... A z opowiadań koleżanki której córcia tam chodzi to wiem, że dzieci rzadko wychodzą na dwór. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam,chociaż już troszkę czasu minelo od naszej ostatniej wizyty w tym miejscu,teraz jest dużo więcej fajnych miejsc i większy wybór w tej okolicy

Amika czy możesz napisać dlaczego nie polecasz "Jak u babci"? I jakie inne fajne miejsca masz na myśli?

Małe pomieszczenie,mało powietrza,dzieci nie wychodzą na dwór, atmosfera opiekunki dzieci beznadziejna,zero informacji co sie dzieje w ciagu dnia,brak planu zajec ,mało zdjec,pamiątek, córka płakała ze musi tam iść na szczęście była tam tylko rok,może już coś się zmieniło bo ja pisze o sytuacji 3 lata temu,aha i kontakt z właścicielka bardzo trudny

Ok, dzięki za powyższe. Mam nadzieję, że się zmieniło chociaż trochę na lepsze bo chyba nasz synek tam będzie musiał chodzić. Proszę napisz jakie inne żłobki są w pobliżu?

Może ktoś się wypowie na temat jedzenia/cateringu w żłobku Jak u babci?

Inne tematy z forum

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...