Re: Żłobek Rumia gdzie?
Witam,
ostatnio zrobiłam rajd w poszukiwaniu żłobka dla mojego synka, odwiedziłam Domisie, Delfinka,Puchatka oraz Maluszkowo na dzisiaj zostawiłam sobie żłobek Promyk oraz Bajkowa Kraina. To co zobaczyłam w Domisiach przeraziło mnie i to bardzo drzwi otworzyła starsza Pani, która poinformowała mnie, że dzisiaj wyjątkowo zajmuje się dziecmi bo jej córka która to prowadzi musiała coś załatwić. Opowiadała naprawde jakieś bzdury np. ile płaci za wynajem i tutaj cytuje "ja jej mówie, żeby to zamkneła bo to nie ma sensu i pewnie będzie otwarte tylko do września". Dzieci znudzone, brudno może jestem przewrazliwiona, ale chyba jak każda matka chcę nalepiej dla swojego dziecka. Następnie pojechałam do Delfinka gdzie zadzwoniłam domofonem ktoś mi otworzył weszłam no i czekam w korytarzu nikt się nie pojawia po 5 minutach wchodze do jednego pokoju, a tam siedzi chłopczyk sam i sobie płacze wchodze do drugiego pokoju,a tam około 12 dzieci i jedna opiekunka, która niestety na pierwszy rzut oka nie radziła sobie. Brudno, ale to może efekt starych dywanów i mało przyjemny zapach. Puchatek miłe zaskoczenie, że dzieci bawią sie w zorganizowane zabawy pani Dyrektor bardzo sympatyczna i ciepła osoba. Uważam tylko, że pokoik dla najmniejszych troszkę za mały, ale jest tam bardzo czysto robi dobre wrażenie. Na koniec Maluszkowo i tam z czystym sumieniem mogłabym zostawiać swojego maluszka naprawde super. Dzisiaj ruszam dalej, dam znać jak moje wrażenia.
3
3