Żlobek "Złota Rybka" III gr Wieloryby
Drodzy rodzice jeśli stoicie przed wyborem żłobka i chcecie mieć pewność, że wasze pociechy trafią pod opiekę czułych, troskliwych, pełnych oddania i cierpliwości pań to z pełną odpowiedzialnością polecam właśnie żłobek "Złota Rybka" Moja córeczka chodziła do niego przez rok od 2 do 3 roku życia. Jak każda matka byłam pełna obaw, ale już po pierwszych tygodniach obawy zamieniły się w radość zarówno moją jak i mojej córeczki, która z uśmiechem, a czasami niecierpliwością czekała na pójście do żłobka :)i to chyba mówi samo za siebie... ;) Dzięki ogromnemu zaangażowaniu Pań i ciągłej pracy z naszymi pociechami nie brakowało również chwil wzruszeń, kiedy nasze maluszki występowały śpiewając, tańcząc, mówiąc wierszyki, a to wszystko dzięki KOCHANYM" CIOCIOM" !!!, które całe serce włożyły w opiekę, naukę i pomoc w wychowaniu naszych urwisów. Osobiście szczególnie chciałabym podziękować Pani Lidce z gr. Wielorybów skradała serce moje i mojej córki Zuzi DZIĘKUJĘ!!! Tych parę zdań to mało, żeby w pełni opisac jak bardzo jestem zadowolona i wdzięczna, ale być może dla któryś z rodziców będzie pomocne przy wyborze :)