Gdański Zespół Żłobków - Żłobek nr 3,

Żłobki

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 20

AsiaM - ocena (1) Super Żłobek! Moja Córka spędziła tam 1,5 roku i zawsze chętnie tam... AsiaM mama Marceli - ocena (1) Żłobek super, miła i przyjazna atmosfera. panie cudownie zajmujące się... mama Marceli Arek - opinia (1) Corka spędziła w "Złotej Rybce" 2lata. Dużo się nauczyła w tym czasie,... Arek
Rodzice Ninki - opinia (1) Nasza przygoda ze Złotą Rybką dobiega końca. Rozpoczęła się w styczniu 22r.,... Rodzice Ninki Ola - opinia (1) Poleca, Panie super, zajęcia fajne, córka chodzi chętnie Ola Grupa IV (1) Zdecydowanie polecem ten żłobek. Córka uczęszcza do grupy IV i od samego... Tomasz grupa I (1) Serdecznie polecam wszystkim ten żłobek. Panie przemiłe, zawsze uśmiechnięte,... Mama Kubusia Złota Rybka polecam (1) Z całego serca polecam Żłobek Złota Rybka. Do żłobka chodzi swoje moich... Ola Złota Rybka -zdecydowanie polecam (1) Mój synek Robert w bieżącym miesiącu uczęszczał do innej placówki ze względu... Sylwia Żlobek "Złota Rybka" III gr Wieloryby (1) Drodzy rodzice jeśli stoicie przed wyborem żłobka i chcecie mieć pewność, że... mama Iza :) Polecam z całą odpowiedzialnością (1) Synek chodzi od pół roku do tego żłobka. Nie wiem jak jest w innych grupach,... tata super żłobek (1) moje dziecko kocha ten żłobek i nie chce mi urwis wracac do domu:):)w żłobku... Martusia bardzo fajny żłobek :) (1) Mój synek chodzi do tego żłobka z uśmiechem na twarzyczce :) Panie Opiekunki... Edyta kojot - opinia (1) Moje dzieci uwielbiają chodzić do tego żłobka. Opieka jest bardzo dobra.... kojot super żłobek (1) to najlepszy żłobek w gdańsku bardzo miły personel i wspaniała opieka nad... rodzic nie ma lepszego (1) moja córka chodzi do tego żłobka od 7 miesiąca.Jestem BARDZO zadowolona z... zonakiszona Wspaniały żłobek (1) Do tego żłobka uczęszcza moja córeczka i zarówno ona i my jesteśmy bardzo... mama Super żłobek (1) Polecam serdecznie żłobek,jest bardzo kolorowy,przyjazny dla dzieci. Moja... Magda