Mój synek Robert w bieżącym miesiącu uczęszczał do innej placówki ze względu na urlop wakacyjny, Mając pełny obraz oraz możliwość porównania mogę wydać jakąkolwiek opinię

Dopiero teraz widzę ogromną różnicę w działaniu innych placówek.
To co jest w Złotej Rybce (grupa wieloryby ) powinno być standardem wszędzie. W żłobku jest czysto i przytulnie. Małe , przyjazne sale i kolorystyka. Żłobek niczym nie przypomina przechowywani dzieci- takie wrażenie odniosłam w innej placówce .
A Panie (ciocie) –Ania, Lidka, Ewa traktują dzieci z pełnym profesjonalizmem oraz oddaniem. Efekty ich pracy były zauważalne w zachowaniu mojego syna. Czytanie bajek, prace plastyczne, uczenie się piosenek a nawet udział w przedstawieniu miały duży, pozytywny wpływ na jego zachowanie, zainteresowania i rozwój. Mój synek bardzo chętnie chodził do żłobka.
Dlatego też pragnę podziękować wspomnianym ciociom oraz całej kadrze żłobka za to ,że nie patrzą na nasze dzieci jak na małe biegające pieniążki. Widzą w nich małe istoty, którym kreatywnie przybliżają skomplikowany świat, kształtują wyobraźnię, traktują w sposób jednostkowy.
Mój synek miał bardzo pozytywny stosunek do tej placówki, chętnie tam