Żłobek i Przedszkole Ujeścisko.

Witam.
Ktoś może wypowiedzieć się na temat Żłobka i Przedszkola w Spółdzielni Ujeścisko?
Jak to jest z tymi opłatami? Dla członków spółdzielni jest taniej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żłobek i Przedszkole Ujeścisko.

Dla Ciebie nie

Re: Żłobek i Przedszkole Ujeścisko.

Chyba wiesz dlaczego? Nie musze wyjaśniac

Co do żłobka to cena jest taka sama dla wszystkich. Zniżka dla członków spółdzielni dotyczy jedynie przedszkola. Ale ja odradzam to miejsce, jakoś opieki pozostawia wiele do życzenia.
Jesli ma Pani dużo wolnego czasu i jest w stanie siedzieć z dzieckiem w domu to będzie pani zadowolona. Dziwne aneksy w trakcie trwania umowy, brak kontaktu z dyrekcją, brak możliwości zgłaszania uwag odnośnie pracy personelu. Wiele razy odbierałam dziecko i panie nie potrafiły powiedzieć czy jadło, czy spało, co robiło. Nie stosowały się do moich uwag dotyczących dziecka. Rodzice którzy domagają się respektowania swoich praw dostają wypowiedzenie umowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie Robercie,
Nie zapytałam się czy należy mi się zniżka, czy też nie. Proszę czytać ze zrozumieniem.

A o co chodzi jak nie o pieniądze?Jasna sprawa

Inne tematy z forum

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2365 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....