Re: Żłobek na Chałubińskiego w Gdańsku
Mój syn również chodzi te tego zlobka, pszedł w wieku roku i 3 mieś.
Od początku byłam bardzo zadowolona mimo, że synek plakal na początku, ale to raczej normalne.
Panie w naszej grupie przemiłe i przekochane, traktują dzieciaki jak własne. Przytulaja, całują, bardzo dobra opieka.
Swietny jadłospis, bardzo zdrowe i różnorodne potrawy.
Sztywna drzemka owszem, nie wyobrażam sobie aby w tak dużej grupie dzieci spały one każde o innej porze. W zlobku sa stale pory posiłków, drzemki, spacerów co akurat dla mnie jest plusem. Dzieci przyzwyczajają się do takiego trybu bardzo szybko. Mój syn spał o innej porze w domu, ale w zlobku szybko się przestawił. (ale wydaje mi się, że jak u nas w grupie ppojawiły się mniejsze dzieci, poniżej roku to miały one drzemkę w innych godzinach) . Z resztą mojemu synowi też zdarzało się zasypiać wcześniej i nikt nie robił z tego problemu.
Opiekunki codziennie informują o tym co danego dnia dziecko robiło, jadło, jak spało.
A jeśli chodzi o choroby to niestety, rodzice przyprowadzają chore dzieci...
Ale akurat jak syn w ciągu dnia zagorączkował to pani pielęgniarka dzwoniła do mnie i kazała go odebrać. I byłam świadkiem kilku takich sytuacji więc chyba jednak nie tylko obsługuje sekretariat...
0
0