Gdański Zespół Żłobków

Żłobki

Gdańsk, Jacka Malczewskiego 33

Placówka na medal (1) Fraszce powierzyłam dwóch moich chłopców. Starszy już jest przedszkolakiem, a... edyta Polecam (1) Rewelacyjna kadra, bardzo dobrze zarządzana, która przede wszystkim stawia na... mama żłobek pierwsz klasa (2) Moja córka przez pierwszy miesiąc nie chciała tam chodzić - pierwsza poważna... Aga
Super placówka (1) Miło, czysto, profesjonalna opieka bogaty program dla dzieci naprawdę polecam Dorota Opioła Super miejsce (1) witam serdecznie mój synuś też chodzi do tego żłobka i jest godny... Elcia Takich cioć ze świecą szukać :) (1) Polecma, polecam i jeszcze raz polecam; przesympatyczna kadra, która dba o... Aga super (1) Gorąco polecam ten żłobek. Moja córka chodziła tam przez 3,5 roku. W... karolina mama sarci mamuśka - opinia (1) zgadzam się jak najbardziej z Pani opinią, jednak uważam, że Wszystkie Ciocie... mamuśka Moja córeczka (1) uczęszcza do żłobka już drugi rok.Chodzi chętnie.Fajnie sie rozwija.Nauczyła... Beata mama - opinia (1) moja coreczka chodzi do tego zlobka obie jestesmy bardzo zadowolone i nie... mama super żłobek (1) Witam wszystkich Rodziców. Polecam żłobek nr 1 w Gdańsku - rewelacja. Cena... Mama Oliwci. Do izaa (1) A napisz dokładniej co Ci nieodpowiada. Sama mam tam dziecko i ciekawi mnie... M nie polecam (1) ponure,smutne, pamietające komunę wnętrze , stare zniszczone zabawki w... izza zlobek nr 1 jest super (1) zlobek nr 1 jest super, opieka jest idealna, paie bardzo mile dzieci sa... malenstwo