Bartosz - ocena (1) synek lubi tam chodzić, to najważniejsze Bartosz Adrianna - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki w Podziomku. Najstarsza kadra jest na... Adrianna podziękowania (1) Chciałabym bardzo podziękować paniom z tego żłobka za wspaniałą opiekę i... basiulat
Nie mam słów uznania (2) dla Pań pracujących w tym żłobku. Doskonała opieka, liczne zajęcia... babcia Iza Miejsce idealne (1) Fantastyczna opieka, wspaniałe miejsce, córa doskonale się rozwija - naprawdę... lola Bardzo dobrze zarządzana placówka (1) Świetnie zorganizowany harmonogram zajęć dla dzieci i profesjonalna opieka... Jacek Zadowoleni (1) Polecam - i ja i co ważniejsze mój synek jesteśmy bardzo zadowoleni. Opieka... zadowolona mama Supper !!! (1) Supper !!! arni Oj - ktoś nie wie czego szuka.... (1) Odnosząc się do poprzedniego komentarza - a może tak zwróci się Pani do... Marlena Przechowalnia (1) Ten żłobek to niestety wielkie nieporozumienie. Grupy są mieszane, czyli... Zawiedziona Misiu (1) Jest mi tam bardzo dobrze, mamy dużo zabawek, panie są super. Jestem zadowolony Michaś MAMA ZUZI (1) Polecam wszystkim rodzicom , Panie cudownie opiekują się dziećmi ,dzieci... mama zuzi MAMA EWY I MARKA (1) Polecam wszystkim Rodzicom. Wspaniała opieka, super Panie i Kierownictwo,... beata Wszystkiego naj... (1) Z okazji Dnia Edukacji Narodowej wszystkim pracownikom żłobka nr 15 życzymy... wychowankowie