Żłobek w okolicy Bojana

Witam serdecznie, od niedawna mieszkam w Bojanie i wielkimi kroki zbliża się mój powrót do pracy. Czy ktoś z was napisać gdzie mogę posłać dziecko do żłobka w okolicach Bojana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żłobek w okolicy Bojana

Witam. Nie wiem w jakim wieku dokładnie jest dziecko i gdzie miejsce pracy, ale jest tu parę możliwości. Przedszkole przy kościele (polecam) przyjmuje już dzieci 2-letnie Jest też przedszkole Promyczek z grupą żłobkową w Bojanie. Wiem o żłobku u sióstr na Wiczlinie /ul. Pelczara oraz jest też żłobek w Kielnie.

Dziękuję bardo za odp. Synka chcę posłać do żłobka po skończeniu 1 roku życia. O Kielnie też słyszałam i to dobre opinie. Kontaktowałam się z nimi bezpośrednio i na ten moment nie mają grupy dzieci w żłobku i raczej nie planują takiej tworzyć. Sprawdzę miejsca pozostałe jak wygląda nabór. Jeszcze raz dziękuję :)

Ja polecam Promyczek w Bojanie.
Swietny złobek, jeszcze lepsze przedszkole.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Ogrzewanie gazem (62 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...