Złodzieje wózków dziecięcych

Temat dostępny też na forum: Kobieta
W głowie mi się nie mieści jak można ukraść wózek dziecięcy. Mieszkam w gdańsku przy ul.jeleniogórskiej 33 wózek zawsze zostawiałam na dole, koło piwnicy aż do wczoraj(piatek 22.10.2010) kiedy chciałam zaprowadzić synka na godzinę 15 do przedszkola schodzę patrzę a wózka nie ma, myślałam że może ktoś zniósł go do piwnicy ale sprawdziłam całą piwnicę i nigdzie go nie było. Jeśli ktoś coś widział i wie to proszę o informacje. Jak bym dorwała tego kto to zrobił to nie wiem co bym zrobiła takiemu złodziejowi który kradnie wózek 4 miesięcznemu dziecku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Złodzieje wózków dziecięcych

Wózek był koloru granatowego oczywiście gondola, tzn wózek głęboki , razem z wózkiem był kocyk zielony z zajączkiem i biała poduszeczka oraz z lewej strony wózka zabawka (delfinek). Znaki szczególne na budzie wózka były przyszyte dwa kwiatuszki w kolorze turkusowym jeden niżej z lewej stony a drugi wyżej . Jeśli czyta to osoba która go zabrała to niech go w ten sam sposób odda. Kradzieży wózka musiano dokonać w czwartek (21.10.2010)wieczorem, bo mąż wpiątek rano wychodził do pracy i wózka już nie było.

Nie Ty pierwsza i ostatnia niestety. Nie liczyłabym na znalezienie tylko niestety zakupienie nowego. Na Górnej Oruni też to ma miejsce niestety. Możesz śledzić allegro lub meneli...ale co wręcz syzyfowa praca:(

Jak coś to mam do odsprzedania wózek 3 elementowy. Wieczorem pewnie wrzucę ogłoszenie i na allegro. Podrzucę tu link

http://allegro.pl/show_item.php?item=1288058869 do sprzedania wózek. Odbiór Orunia Górna

AD26 - nie bardzo rozumiem...
raz piszesz, że na 15 miałaś zaprowadzić dziecko do przedszkola i zdziwiłaś się, bo wózka nie było...
a drugi raz - że już rano jak Mąż wychodził to wózka nie widział...

to czemu zdziwiła się kilka godzin później?

napisz na Rodzince - może Dziewczyny natknął się gdzieś na taki wózek :P i zgłoś na Policję - ostatnio odzyskali wózek jednej Forumki :]

i proponuję napisać firmę i model wózka :]

moze dopiero jak maz wrocil z pracy to powiedzial ze rano juz wozka nie bylo.

Policja może przyjąć ale jak się okaże że mienie było źle zabezpieczone to się tylko uśmiechną.Jakby stało w piwnicy czy wózkarni to co innego na klatce...?to nie jest zabezpieczone niestety

ja zapinam wózek na takie zapinanie do rowerów na szyfr, ale jakby ktoś chciał to gondolę i kółka by wziął, a samą rame zostawił. Na szczęście jeszcze sie nikt nie chciał połaszczyć

AgusiaGda

ja od rana nie wychoddziłam z domu bo niestety była brzydka pogoda, a syn miał na godz. 15 przedszkole. Męża pytałam o wózek dopiero jak wrócił z pracy po godzinie 16.W czwartek po południu wyszłam jeszcze z córcią na krótki spacerek i wózek odstawiałam wózek tam gdzie zawsze . Wózek w kolorze granatowym firmy Chicco, miał na budzie przyszyte charakterystyczne dwa kwiatuszki, pod którymi były malutkie dziurki; niestety nazwy modelu nie znam bo wózek miałam pożyczony od szwagierki. Jeśli ukradł go ktoś dla siebie to pewnie jest dalej niż na ujeścisku, bo wiadomo że można spotkać, chyba że to sprawka jakiegoś menela i opchnął go za flaszkę. Jeśli byłby ktoś zainteresowany jak wyglądał ten wózek to mogę przesłać zdjęcie na meila może akurat ktoś go widział.

Inne tematy z forum

Lagom (48 odpowiedzi)

Domy Lagom staną w kameralnym otoczeniu, na Ujeścisku. W pobliżu inwestycji znajdują się ciekawe...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...