Profesjonalista. (1) Zaliczona kolizja w nocy na obwodnicy. Nie wiedziałem, że organizacja pomocy... Piotr Alfa ! (2) Kżystaliśmy z usług Pana złomka juz jakś czas temu , ale nie mogłam znaleźć... Bożena Świetna Pomoc Drogowa. (1) Korzystałem z pomocy drogowej P. Złomka kilka razy i muszę powiedzieć że jest... Michał.G
Polecam :) (1) Polecam Pomoc drogową Złomek. Pan Mariusz po trzech godzinach reanimacji... Kasia Polecam! (1) Polecam wszystkim usługi tej firmy, bardzo szybki dojazd na miejsce,... Rafał Ekspresowa pomoc (1) Bardzo szybka i fachowa usługa czyszczeniu baku po zatankowaniu niewłaściwego... CalVika Zdecydowanie polecam! (1) Szybka akcja ładowania samochodu na lawetę i przewóz do warsztatu.... Zbyszek Polecam (1) Szybko, tanio i bez problemów Jan Arek - opinia (1) Szybko sprawnie i za przystępną kasę Arek ONLY ZLOMEK (1) Profesjonalny Maniek . Goraco polecam .Tani i blyskawiczny . gonzo błyskawicznie (1) zaliczyłem awarię i z polecenia zadzwoniłem po "Złomka". Zjawił się i nawet... Toyota poszkodowany - opinia (1) Rok temu miałem wypadek. Szczęście w nieszczęściu na miejscu zdarzenia był... poszkodowany Zdecydowanie polecam !!! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, szybki dojazd oraz przystępna i atrakcyjna... zadowolona75