MK - ocena (1) Super klub - trenerzy Topka w PL Koledzy z maty tak samo serdecznie polecam... MK Ania - opinia (1) Od momentu przejścia progu drzwi czuć, że klub jest prowadzony przez osoby z... Ania Grzegorz - opinia (1) Niesamowite miejsce. Po tygodniu człowiek czuje się jak by chodził tu już od... Grzegorz
KJ - opinia (1) Super atmosfera, kadra na najwyzszym poziomie. Polecam kazdemu kto chce... KJ Paweł G. - opinia (1) Super trenerzy, z bardzo dużą wiedzą i zaangażowaniem, a do tego... Paweł G. Andrzejek - opinia (2) Jakość usług świadczona przez tą grupę jest na tak prestiżowym poziomie,... Andrzejek Jarosław.K - opinia (1) klub nr.1!!! kadra trenerska nr.1!!! koledzy i koleżanki nr.1!!! wszystko... Jarosław.K Jarosław K. - opinia (1) klub nr.1!!! kadra trenerska nr.1!!!!koledzy i koleżanki nr.1!!!wszystko nr.1!!! Jarosław K. Bartosz - opinia (1) Każdy zainteresowany BJJ znajdzie tu coś dla siebie. Polecam na 100%. Bartosz Yuki - opinia (1) Kickboxing w Złomiarz Team miło mnie zaskoczył! Świetnie przekazywana wiedza... Yuki Jarek - opinia (1) Super ekipa, najlepsze miejsce do trenowania sportów walki w Trójmieście i... Jarek Grzechu Bo Czym Jest Życie Bez Grzechu - opinia (1) Jeśli chodzi o poziom szkolenia, to mogę powiedzieć tak: jakbyś trenował pod... Grzechu Bo Czym Jest Życie Bez G stalmir - opinia (1) Najlepsze BJJ w tej części Europy :) Super atmosfera. Świetni prowadzący. stalmir Maciej - opinia (1) Świetne miejsce dla osób, które zaczynają i tych które szukają dalszego... Maciej Mar - opinia (1) Świetne zajęcia, doświadczeni Trenerzy, bardzo dobrze przygotowana sala... Mar Aliaksandr - opinia (1) Bardzo mi podoba ten Team! Polecam wszystkim! Aliaksandr Y - opinia (1) Bardzo przyjazne miejsce zarówno dla początkujących i zaawansowanych. Świetna... Y Zu - opinia (1) Trafiłam do Złomiarza po doświadczeniach w kilku innych klubach. Poziom,... Zu Michał - opinia (1) Klub przyjazny zarówno dla kompletnie początkujących (takich jak ja) jak i... Michał Jacek - opinia (1) Mega klub, mega trenerzy, każdy znajdzie coś dla siebie, zajęcia... Jacek