Zmiany nie zawsze wychodzą na dobre!!
Odwiedziłąm lokal w sobotę spodziewając się wielu ludzi i dobrej zabawy. I niestety się bardzo rozczarowałam. Pustki w lokalu.. a teraz czemu?? Bardzo proste.. muzyka jest naprawdę kiepska, jak na szkolnej dyskotece parkiet był pusty w kilku momentach i to dosłownie, nie było nikogo. A DJ widząc to zamiast zmienić muzykę dalej brnął.. miejsce gdzie zawsze można było posłuchać najlepszej muzyki i wybawić się w starych przebojach teraz jest jakimś dziwnym lokalem. Chyba właściciele mieli na celu zmianę towarzystwa ale niestety trochę się przecenili. Gdyż teraz nie ma nikogo. I jeszcze jedno, proszę zwrócić uwagę na ilość alkoholu lanego, przy barze jest inna ilość i inna jak zamawia się u kelnerki. Tak więc dobra rada dla właścicieli i menagera jeśli takowy jest, bo nawet szukałam wzrokiem bez skutku..:( zmieńcie muzykę, zacznijcie grać uczciwie to lokal się zapełni. A z szatnią płatną to już w ogóle kosmos!! Bez miejsca przeznaczonego do palenia trzeba wychodzić na zewnątrz. 7 zł od osoby za fakt, że pan na szatni musi wykonywać swoją pracę, to tak jakby liczyć na kolacji ile razy zawołą się kelnerkę do stolika i od tego ma być cena uzależniona. ABSURD. Tak więc nie wiem czy polecam