Zna ktoś Zespół Prymat ?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
witam ! zna ktoś zespół Prymat? grał u kogoś z was na weselu lub bawił sie na weselu z tym zespołem?z góry dzieki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zna ktoś Zespół Prymat ?

Znam zespół.Szału nie ma. Nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

tak graja super!! super!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

dlaczego nie polecasz? Myślałam żeby wziąć ich na swoje wesele. Słyszałem dużo dobrych opini
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

zespół gra bardzo fajnie, graja na żywo a nie z dyskietek ktoś chyba nie wie o kim tu piszemy( do Artura)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dopiero teraz zobaczyłam ten wątek. Jeżeli chodzi o zespól Prymat z Tucholi. to super, super i jeszcze raz super. po prostu lepszego zespołu na weselu nie mogliśmy mieć. polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bzdura, zespół gra fenomenalnie, sa bardzo życzliwi i pomocni w każdej sprawie podczas wesela. Polecam wszystkim!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Grali na moim weselu i szczerze są naprawdę profesjonalni a Goście bawili się super nikt nie narzekał na nudę Graja dobrą muzykę każdy znajdzie coś dla siebie.Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

super, grali na naszym weselu w na początku października, wszyscy zadowoleni. Dużo muzyki i zabaw. Polcam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy mogłabys cos wiecej powiedziec na temat ich grania??czy robili duze przerwy jak repertuar??pozdr
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

grają super, polecam skład z perkusją, repertuar dla wszystkich, przerwy ok 10-13 minut
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ty fachowiec, z tego co widze na stronie internetowej to ten zespół używa Rolanda VA-76 a on nie ma funkcji Mp3 więc po co takie głupie wpisy? Znam zespół od lat i wszystkim polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Polecam, pełny profesjonalizm
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam http://www.zespolprymat.pl/

Także polecamy zespół Prymat. Byliśmy mega zadowoleni z ich usług. I do tego ten Elvis:D
Mega wypas. To tyle w temacie.
Pozdrawiamy

Coś o nim słyszałam, ale nie znam jako tak. Bardzo fajny portal znalazłam http://www.utalentowani.pl Można tam pochwalić się swoim talentem oraz poznać opinię innych osób:-)

Polecam jak najbardziej. Wczoraj grali na weselu mojej córki. Zespół z wokalistką. Przystępna cena, super konkursy, szybko włączali się z muzyką do przyśpiewek gości. Można wybrać repertuar.
Jacek