Zniesmaczona traktowaniem klientow z groupona
Przez kilka dni ignorowanie telefonów (wymagana rezerwacja), przerywanie połączenia, wyłączanie tel. Następnie Pani kelnerka na moje pytanie dlaczego są ignorowane telefony od klientów, powiedziała, że dzwoni dużo klientów z groupona i dlatego oni nie odbierają (sic!). Próby kontaktu z "managerem" również się zakończyły niepowodzeniem. Niestety musiałam interweniować w centrali groupona, aby zostały mi zwrócone pieniądze - co mam nadzieje nastąpi niebawem. W ogóle byłam bardzo zaskoczona sytuacją, gdzie przychodzi dwójka młodych ludzi, muszą najpierw podejść do baru z kuponem (zawsze kelnerka wskazuje stolik, następnie podchodzi i zbiera zamówienie i przy okazji kupon, klienci z kuponami się są traktowani gorzej), a tutaj od razu widać, że podejście nie jest ciekawe. Następnie jak już wzięła kupon, wskazała ręką mało atrakcyjny stolik i dość głośno w stronę kuchni informuje, że przyszli klienci z groupona. Bardzo to dziwne, bo co to za różnica? Czyżby dawała tym samym znak, że o klienci z groupona, proszę przygotować gorszą porcję?Szkoda, że restauracja nie potraktowała tego jak promocje dla potencjalnych "stałych" klientów tylko jak budżetową zapchaj dziurę na problemy finansowe!