kategoryzacja klientów (6) niestety, mimo iż posiadam kupon groupon, za który zapłaciłem 40 zł - nie... Kuba GRUPON (4) OSOBY POSIADAJĄCE KUPON Z GRUPONA NIE DZWOŃCIE!! PISZCIE REKLAMACJE OD RAZU... MIC klient - opinia (2) no wiec cała restauracja to wielka pomyłka. Obsługa myśli że jeżeli wlaczyla... klient
Impreza okolicznościowa dla 30 osób - SUPER!!!! (1) Niedawno skorzystaliśmy z oferty i się nie zawiedliśmy. Mieliśmy Chrzciny dla... A.J. W pełni zadowolona (6) Dzisiaj odwiedziłam "Przystań Smaku".Obsługa pomimo dużego natężenia klientów... Zadowolona klientka Gruponu Niestety oszustwo (2) Postanowiliśmy dziś z mężem skorzystać z zakupionego jakiś czas temu kuponu... Anita chaos w kuchni (5) raz na pół roku, jak mamy za co to sobie idziemy na obiad na miescie, pech... duży głód Zniesmaczona traktowaniem klientow z groupona (1) Przez kilka dni ignorowanie telefonów (wymagana rezerwacja), przerywanie... Zniesmaczona Pomyłka (8) Obsługa niesympatyczna, zarówno Panie kelnerki jak i kucharze. Restauracja... Klientka z gruponem Całkiem przyjemnie (1) Kilka dni temu zrealizowałam swój kupon z Groupona. Absolutnie nie czuliśmy... boś Tragedia (7) Dokonałam zakupu bonu na Groupon do tej restauracji.To była jedna wielka... Katarzyna POZYTYW!! (1) Wraz z chłopakiem odwiedziliśmy Przystań Smaku po wykupieniu Grupona. Stolik... gdańsk PORAZKA (10) Jedzenie mdle, biednie wygladajace i wogole bez wyrazu.przerost formy nad... Dawid polędwiczki pierwsza klasa :-) (1) W weekend zabrałam rodziców do tej restauracji - łosoś i polędwiczki... żuczek Niesamowicie zaskoczona... (1) W urodzinowy wieczór zostałam niesamowicie zaskoczona niespodzianką, która... Agy JESTEM NA TAK :) (1) Ostatnio zagościłam w Przystanii Smaku ,kiedy Gdańsk organizował weekend za... konsumentka Rewelacja (1) Pomimo problemów organizacyjnych w "weekend za pół ceny" jest bardzo... Mac ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Bardzo przyjemny lokal, kilka kroków od Długiego Targu. Przede wszystkim... zdzich rewelacja (1) witam wczoraj byłem skorzystać z zakupionego przeze mnie kuponu na grupon... jacek Całkiem miłe miejsce (1) Przed wizytą w restauracji nastawiłam się trochę na nie czytając poniższe... Iwona