Znowu Radio Gdańsk

Skąd się bierze ta ilość palantów w Radio Gdański, a więc w mediach publicznych, utrzymywanych w dużej mierze z pieniędzy podatnika.Inne media lokalne nie są wcale lepsze.

Szczęka mi nieodmiennie opada, gdy ich włączę o poranku. Jest wesoło, szkoda tylko że nie goło. Choć golizna intelektualna jest, absolutnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Znowu Radio Gdańsk

mam to samo zdanie, pani prowadząca koł 7 h. jest tępa i naprawdę nei mogę jej słuchać: temat do rozmów: czy wakacyjna miłośc rozpoczyna się na plazy? albo jak przechytrzyć komary-ten temat był akuratnie w dniu wczorajszym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja już tej paplaniny staram się nie słuchać, ograniczam się do porannych dyskusji politycznych, w nadziei, że usłyszę coś poważniejszego i by wiedzieć jaki jest aktualny przekaz, ale i to jest nie do słuchania.

Jeszcze parę miesięcy takiej durnoty i obsuwu po równi pochyłej a wylądujemy w krainie kamienia łupanego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A guziczki opisane jako "off" albo "seek" ne istnieją w Twoim radiu?

Istnieją, i z nich natychmiast korzystam po wysłuchaniu przewidzianych w planie programów albo i wcześniej, jak poziom głupoty przekroczy poziom alarmowy.

Nie można się konsekwentnie odciąć od sfery publicznej, bo o to właśnie niektórym chodzi.

Inne tematy z forum

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...