Zoo-Bazar

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Polanki 1A

Mariola - opinia (1) Bardzo sympatyczne i uczciwe podejście do klienta. Mój pies uwielbia robić... Mariola Rewelacyjna obsługa (1) Polecam, robię zakupy. Jestem zadowolona z obsługi i cen. Najniższe ceny w... Hania świetnie zaopatrzony sklep (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Możliwość zamówienia produktów, których... MAGDA
Warto odwiedzić (1) Polecam sklep, duży asortyment. Miła i pomocna obsługa. Mariusz Serdecznie polecam - bardzo fajny sklep (1) Witam, mialem przyjemnosc robic zakupy dla moich zwierzakow w sklepie... Stały klient Super sklepik (1) Bardzo fajny i przyjazny sklepik. Asortyment bardzo dobrej jakości w bardzo... Magda Dawno nie spotkalam się z tak przyjaznym sklepem (1) Bardzo pomocni pracownicy, ciekawy towar inny niz w sieciowych sklepach.... Grazyna Polecam :) (1) Jak najbardziej polecam właścicielom czworonogów :) Wspaniała obsługa i... Anna Polecam, bogaty asortyment, świeże produkty (1) Polecam, wszystko dostępne, sklep bogato zaopatrzony, szeroki asortyment,... Adam W Bardzo przyjazna obsługa z chęcią powrócę (1) Dzisiaj odwiedziłam rynek w Oliwie. Trafiłam tam na świetny sklep... Nowa Klienka Super sklep! Wszystko w nim można kupić. (1) W tym sklepie można znaleźć dosłownie wszystko! Ceny są idealne! Zawsze jak... Janusz Fajny sklep (1) Dobrze zaopatrzony, świetne ceny. Polecam Andrzej Godny polecenia (1) Kameralny sklepik zoologiczny, w którym kazdy znajdzie cos dla swojego... Cezary Sklep godny polecenia (2) Sklep z świetną, miłą obsługą. Asortyment dopasowywany pod klienta. Rewelacja! Grażyna polecam (1) W końcu powstal profesjonalny sklep zoologiczny w naszej dzielnicy Oliwa,... Zofia Polecam! (1) Nowy sklep w samym sercu gdańskiej Oliwy. Idealna lokalizacja, ponieważ w... Barbara