Wspaniała obsługa (1) Serdecznie polecam! Jestem stałą klientką od prawie roku i mogę powiedzieć... Monika + Leon/Figa/Benio/Bąbel Pod wrażeniem! POLECAM! (1) Witam, mam wiele zwierzat.. Od psa i kota po rybki... Zwiedziłam wiele... Sisi/Lucek polecam ten sklep (1) jeden z nielicznych sklepów z tak dużym wyborem przysmaków dla moich psiaków... olga
Bardzo dobra (1) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony. Ceny przystępne.Najbardziej podoba mi się... Sylwia Fajny sklep (1) Bardzo mila obsluga,zawsze usmiechniete i chetne do pomocy.Potrafia dobrze... bozenka SKLEP GODNY POLECENIA!!! (1) Sklep na uboczu ale warto przyjechać. Bardzo duży wybór towaru w atrakcyjnej... zadowolony klient Polecam! (1) Obsługa profesjonalna kompetenta i uśmiechnięta. Bardzo dobre zaopatrzenie... Nutella Polecam!! (1) Polecam ten sklep, zawsze miła i uśmiechnięta obsługa, z ogromną wiedzą.... Monika Zoo delikatesy (1) Bardzo miła obsługa, bardzo duża oferta i ceny bardzo przystępne Marcel zoo delikatey (1) bardzo fajny sklep i miła obsługa iza