ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Korzystam od dawna i jestem bardzo zadowolony. (1) Ekspresowe tempo obsługi na terenie Trójmiasta. Zakupy dostarczone są zawsze... gordom Zdecydowanie polecam (1) Super jakość, expresowa dostawa, jestem stałym klientem od 3 lat, nie... Łukasz Jak zwykle szybko i bezproblemowo (1) Zamówienie realizowane błyskawicznie - tego samego dnia, jeśli nawet... Basia
Bardzo dobry sklep (1) Polecam, asortyment bardzo duży, ekspresowa dostawa - na terenie trójmiasta... anulka776 ZooExpress (1) Kolejny raz kożystam z usług sklepu. I kolejny raz jestem bardzo... Janusz ZooExpress.pl (1) Polecam wszystkim ZooExpress.pl!, szybka wysyłka, ceny są niższe niż w... Agnieszka rewelacja (1) Pierwszy raz skorzystałem z ZOOexpress wczoraj wieczorem. Ceny bardzo... mariusz Profesjonalny sklep (1) Najszybsza realizacja zamówień ze wszystkich sklepów zoologicznych. Duży... Ania Super Sklep (1) Świetny Sprzedawca. Bardzo sprawnie realizuje zamówienia a towar jest zawsze... Anna Jestem zadowolony (1) Spory wybór, dobre ceny, ale najlepsza jest popołudniowa dostawa na terenie... Natan Polecam ZooExpress. (1) Pomimo :-) bogatej oferty zakupy na stronie sklepu ZooExpress robi się... Agnieszka Polecam (1) Super dostawa, zawsze telefon pól godziny przed Basia karma i akcesoria dla psa (1) Polecam: duży wybór karm, przystępne ceny, częste gratisy do zamawianej karmy... Nika polecam (1) Sklep internetowy na 5, a w realu panienki w hurtowni obniżają nieco ocenę... gobi Świetny sklep (1) Bardzo polecam zakupy w zooexpress. Zamówienie zgodne z opisem,błyskawiczna... Paulina SUPER !!! (1) zamawiałem kilka razy i zawsze szybko i na czas !! POLECAM leszek Dla mieszkańców Trójmiasta - super opcja! (1) Jestem mieszkanką Gdyni i ZooExpress to dla mnie najszybsza opcja zakupu... willejka Wspaniała obsługa. Szybka dostawa. (1) Wspaniała obsługa. Szybka dostawa. Polecam. Gosia ZooExpress.pl - polacam (1) Sklep zdecydowanie godny polecenia. Zawsze można liczyć na poradę, obsługa... Monika Polecam! (1) Ekspresowa dostawa, bardzo duży wybór produktów. Zakupy dla mojego kota tylko... Agnieszka