ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

bardzo zadowoona (1) bardzo szybka dostawa polecam z czystym sumieniem ja jestem zadowolona. MONIKA Polecam (1) Polecam szybko i sprawnie dostarczona karma + gratis Tomasz Dostawa, dostawa, dostawa (1) Jest to sklep bezkonkurencyjny, jeśli chodzi o dostawę. Możliwość... Kasia
zadowolona (1) dostawa błyskawiczna, cena atrakcyjna Dorota POLECAM! (1) Cholernie szybko przyjeżdżają, nawet tego samego dnia, dzwonią wcześniej, aby... Katarzyna. Polecam (1) Dostawa zawsze na czas, nigdy żadnych pomyłek w zamówieniu, towar dobrej... Kasia ZooExpress.pl - Karma dla Psów i Kotów (1) Super sklep, rewelacyjna szybka dostawa. Elżbieta Polecam (1) Ogromny wybór produktów i bardzo szybka dostawa pod same drzwi (a to istotne... Anna Serdecznie polecam! (1) Duży wybór asortymentu, dostawa natychmiastowa, rozwiązywanie ewentualnych... Agnieszka 100% tak (1) Nie wyobrażam sobie nie korzystać z oferty zooekspres, szeroki asortyment i... Zadowolony klient karma (1) bardzo szybka i sprawna i miła obsługa zarówno przy odbiorze osobistym jak i... Bogusia polecam :) (1) bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. dziękuję. :) KJ Polecam (1) Ceny atrakcyjne, konkurujące z innymi sklepami d;la zwierząt, duży wybór... Magdalena Polecam!! (1) Kupuje u nich wszystko dla swojego psiaka. Georg Korzystam od dawna i jestem bardzo zadowolony. (1) Ekspresowe tempo obsługi na terenie Trójmiasta. Zakupy dostarczone są zawsze... gordom Zdecydowanie polecam (1) Super jakość, expresowa dostawa, jestem stałym klientem od 3 lat, nie... Łukasz Jak zwykle szybko i bezproblemowo (1) Zamówienie realizowane błyskawicznie - tego samego dnia, jeśli nawet... Basia Bardzo dobry sklep (1) Polecam, asortyment bardzo duży, ekspresowa dostawa - na terenie trójmiasta... anulka776 ZooExpress (1) Kolejny raz kożystam z usług sklepu. I kolejny raz jestem bardzo... Janusz ZooExpress.pl (1) Polecam wszystkim ZooExpress.pl!, szybka wysyłka, ceny są niższe niż w... Agnieszka