ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Szybko i miło (1) Bardzo szybka i przesympatyczna obsługa zamówienia , duuuużo lepsza niż u... Pychulec opinia (1) Bardzo dobry sklep jestem częstym gościem polecam Krzysztof Polecam (1) Sklep z naprawdę bogatym asortymentem i przystępnymi cenami. Szybkość... Marianna
Polecam (1) Karma dla mojego psiaka zawsze dostępna i najtańsza, dostawa w Gdańsku tego... Kasia SUPER!!!! (1) Duży wybór, szybka dostawa polecam. Aga Polecam ten sklep zoologiczny (1) Z oferty sklepu korzystam od długiego czasu. Dostawy są zawsze na czas.... Marta bardzo zadowoona (1) bardzo szybka dostawa polecam z czystym sumieniem ja jestem zadowolona. MONIKA Polecam (1) Polecam szybko i sprawnie dostarczona karma + gratis Tomasz Dostawa, dostawa, dostawa (1) Jest to sklep bezkonkurencyjny, jeśli chodzi o dostawę. Możliwość... Kasia zadowolona (1) dostawa błyskawiczna, cena atrakcyjna Dorota POLECAM! (1) Cholernie szybko przyjeżdżają, nawet tego samego dnia, dzwonią wcześniej, aby... Katarzyna. Polecam (1) Dostawa zawsze na czas, nigdy żadnych pomyłek w zamówieniu, towar dobrej... Kasia ZooExpress.pl - Karma dla Psów i Kotów (1) Super sklep, rewelacyjna szybka dostawa. Elżbieta Polecam (1) Ogromny wybór produktów i bardzo szybka dostawa pod same drzwi (a to istotne... Anna Serdecznie polecam! (1) Duży wybór asortymentu, dostawa natychmiastowa, rozwiązywanie ewentualnych... Agnieszka 100% tak (1) Nie wyobrażam sobie nie korzystać z oferty zooekspres, szeroki asortyment i... Zadowolony klient karma (1) bardzo szybka i sprawna i miła obsługa zarówno przy odbiorze osobistym jak i... Bogusia polecam :) (1) bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. dziękuję. :) KJ Polecam (1) Ceny atrakcyjne, konkurujące z innymi sklepami d;la zwierząt, duży wybór... Magdalena Polecam!! (1) Kupuje u nich wszystko dla swojego psiaka. Georg