ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Wspaniały sklep dla zwierzątek. (1) Jestem zaskoczona szybkością dostawy ! Kurier bardzo miły, powiadamia... Barbara Ratułowska super obsługa (1) Wszystko zgodnie z opisem produktu i ofertą sklepu. Spory wybór i ceny... Kociul Doskonały sklep (1) Dobry towar, szybka dostawa. Polecam Aldona
Pozytyw (1) Szybko i sprawnie. Towar zamówiony w dniu wolnym na drugi dzień był... An Szczerze polecam (1) Bogata oferta, ceny przystępne, a w dodatku dogodne godziny dostawy. Sylwia Szybka dostawa (1) Naprawdę szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt. mateusz Serdeccznie polecam (1) Od 10 miesięcy korzystam z usług zooexpress. Dostawa zawsze sprawnie, jeśli... Anna Prawdziwy express (1) Zamawiając towar rano rzeczywiście już popołudniu dostawa jest u nas. Przy 3... Natalia Polecam (1) Szybka dostawa, mila obsluga, Magda najlepszy sklep (1) polecam dostawa zawsze na czas , duży wybór stefek fajny sklep (1) od dłuższego czasu kupuję w sklepie karmę weterynaryjną dla kota, dobre ceny... Ala Zaufany sklep zoologiczny (1) Korzystam z usług zooexpres (sklepu online) od dwóch lat regularnie i jestem... Agata Opinia (1) Super obsługa, dostawa i jakość Magda Bardzo polecam (1) Korzystam ze sklepu już dosyć długo. Oprócz oferty, przede wszystkim karmy... Bożena Super:) (1) szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt Marcin Polecam (1) Od mniej więcej roku zamawiam karmę, czasami inne rzeczy (smycze, obroże... zak14 Tylko zooexpress (1) Przemiła, fachowa obsługa i superszybka dostawa - zawsze korzystam z opcji... Dorota Świetni jak zawsze! (1) Bogata oferta, dostawa w Trójmieście następnego dnia :-) AHarper Super sklep zoologiczny (1) Jestem klientem tego sklepu od 8 lat i kupuję karmę dla mego psa Nilsona.... Damian Spiegel prawdziwy express (1) Zamówienie złożeone rno, zrealizowano wieczorem tego same dnia. Polecam. Ms. Bennet